پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۰۴ بازديد
مطمئنا از درست كردن اين مرغ با سس شيرين و تند آن پشيمان نخواهيد شد.
مواد لازم براي ۶ نفر
- يك مرغ كامل
- نصف ليوان كره
- نصف ليوان عسل
- يك چهارم ليوان خردل
- يك قاشق چايخوري نمك
- يك قاشق چايخوري ادويۀ كاري
دستورالعمل
قدم اول: دماي فر را بروي ۱۷۵ درجۀ سانتيگراد قرار دهيد.
قدم دوم: مرغ خود را قطعه قطعه كرده و اين قطعات را درون يك ماهيتابۀ كمعمق قرار دهيد به طوري كه پوست مرغ رو به بالا باشد. كرۀ آب شده را با عسل، خردل، نمك و ادويۀ كاري تركيب كرده و اين سس را بروي مرغ خود بريزيد. سپس مرغ را براي ۷۵ دقيقه (يك ساعت و ربع) درون فر قرار دهيد. همچنين خوب است اگر هر ۱۵ دقيقه در فر را باز كرده و آب مرغ سر ريز شده از ماهيتابه را بروي مرغ خود بريزيد. پخت مرغ را تا زماني كه به رنگ قهوهاي در آمده و نرم شده بود ادامه بدهيد.