طرز تهيه مرغ عسلي

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه مرغ عسلي

۳۰۴ بازديد

Honey-Baked-Chicken

مطمئنا از درست كردن اين مرغ با سس شيرين و تند آن پشيمان نخواهيد شد.

مواد لازم براي ۶ نفر

  • يك مرغ كامل
  • نصف ليوان كره
  • نصف ليوان عسل
  • يك چهارم ليوان خردل
  • يك قاشق چاي‌خوري نمك
  • يك قاشق چاي‌خوري ادويۀ كاري

دستورالعمل

قدم اول: دماي فر را بروي ۱۷۵ درجۀ سانتي‌گراد قرار دهيد.

قدم دوم: مرغ خود را قطعه قطعه كرده و اين قطعات را درون يك ماهيتابۀ كم‌عمق قرار دهيد به طوري كه پوست مرغ رو به بالا باشد. كرۀ آب شده را با عسل، خردل، نمك و ادويۀ كاري تركيب كرده و اين سس را بروي مرغ خود بريزيد. سپس مرغ را براي ۷۵ دقيقه (يك ساعت و ربع) درون فر قرار دهيد. همچنين خوب است اگر هر ۱۵ دقيقه در فر را باز كرده و آب مرغ سر ريز شده از ماهيتابه را بروي مرغ خود بريزيد. پخت مرغ را تا زماني كه به رنگ قهوه‌اي در آمده و نرم شده بود ادامه بدهيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد