اگر از غذاهاي تند خوشتان ميآيد پس بايد خوشحال باشيد چون امروز در مجله آشپزي مدرن آلامتو براي شما يك دستور پخت بينظير را آماده كرده ايم.
اين مرغ اسپايسي شما را شگفت زده ميكند.
مواد لازم براي ۶ نفر
- يك مرغ كامل ۲ كيلوئي
- يك و نيم قاشق سوپخوري روغن زيتون
- چهار حبه سير، له شده
- يك قاشق سوپخوري پودر زيره
- دو قاشق چايخوري پاپريكاي دودي
- يك قاشق چايخوري پودر دارچين
- يك قاشق چايخوري زردچوبه
- نصف قاشق چايخوري تكههاي فلفل تند
- برگهاي تازۀ جعفري
دستورالعمل
قدم اول: داخل و خارج مرغ را بشوريد. آن را با دستمال كاغذي خشك كنيد. مرغ را با سينۀ رو به پائين بروي سطح كار خود قرار دهيد. از قيچي آشپزخانه براي بريدن يك طرف استخوان ستون فقرات و دور انداختن آن استفاده كنيد. مرغ را باز كنيد تا صاف شود. آن را برگردانيد تا سينۀ آن رو به بالا باشد و فشارش بديد تا مسطح شود. بالها را زير آن جا كنيد. سپس مرغ را درون يك ظرف آشپزي سراميك يا شيشهاي قرار دهيد.
قدم دوم: روغن، سير، زيره، پاپريكا، دارچين، زردچوبه و تكههاي فلفل تند را در يك كاسه تركيب كنيد. به مقدار لازم نمك و فلفل به آن اضافه كنيد. اين تركيب روغني را بروي مرغ بماليد. آن را پوشانده و براي ۱ ساعت يا طول شب آن را در يخچال قرار دهيد تا تركيب به خورد مرغ رود.
قدم سوم: دماي فر را روي ۲۰۰ درجۀ سانتيگراد قرار دهيد. مرغ را درون يك ظرف برشتهكردن قرار دهيد و آن را بپزيد. بگذاريد مرغتان براي يك ساعت و ربع بپزد. در طول اين مدت يكبار آن را برگردانيد تا دو طرف آن خوب پخته شود. سپس براي ۱۰ دقيقه آن را كناري قرار دهيد تا خنك شود.
قدم چهارم: مرغ را تكه تكه كنيد. آب باقيمانده درون ظرف را بروي آن بريزيد و سپس با جعفري آن را تزئين كنيد.