مرغ كبابي همراه سبزيجات بهاري

۳۲۴ بازديد

Roast-Chicken-with-Spring-Vegetables

طرز تهيۀ يك مرغ كبابي خوشمزه با سبزيجات بهاري كه حتي نگاه كردن به آن نياز آب دهان را راه مي‌اندازد.

مواد لازم براي چهار نفر

  • يك و نيم كيلو تكۀ مرغ با پوست و استخوان
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • يك ليمو، نصف شده
  • سه ليوان سوپ‌خوري روغن زيتون
  • نيم كيلو سيب‌زميني كوچك
  • دو دسته ترب
  • يك دسته پيازچه
  • يك دسته بچه هويج
  • يك چهارم ليوان شويد تازه، خرد شده

طرز تهيه

قدم اول: دماي فر را بروي ۵۰۰ درجۀ فارنهايت تنظيم كنيد. مرغ را بشوريد و آن را خشك كنيد. سپس به مقدار لازم نمك و فلفل به آن زده و تكه‌هاي آن را با پوستِ رو به بالا بروي يك ورقۀ آشپزي قرار دهيد. نصف ليمو را بروي مرغ خود بچكانيد و يك قاشق روغن زيتون روي آن بريزيد. سپس براي ۱۵ دقيقه آن را كباب كنيد.

قدم دوم: در اين حين، سيب‌زميني‌و ترب را نصف كرده و هر پيازچه را نيز سه قسمت كنيد. سيب‌زميني، ترب، هويج و روغن زيتون باقي‌مانده را درون يك كاسه بريزيد و به آنها نمك و فلفل لازم را بزنيد.

قدم سوم: مرغ را از فر خارج كرده و سبزيجات را در اطراف آن پراكنده كنيد. سپس به پختن ادامه دهيد تا زماني كه سبزيجات نرم شده و مرغ شما طلائي رنگ و مغز پخت شده باشد. اين در حدود ۲۰ دقيقه زمان مي‌برد. نصف ليموي باقيمانده را بروي مرغ و سبزيجات خود بچكانيد. روي آن را با شويد تزئين كرده و به مقدار لازم نمك اضافه كنيد. غذاي شما آماده سرو كردن است و اميدواريم از آن لذت ببريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد