طرز تهيۀ يك مرغ كبابي خوشمزه با سبزيجات بهاري كه حتي نگاه كردن به آن نياز آب دهان را راه مياندازد.
مواد لازم براي چهار نفر
- يك و نيم كيلو تكۀ مرغ با پوست و استخوان
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- يك ليمو، نصف شده
- سه ليوان سوپخوري روغن زيتون
- نيم كيلو سيبزميني كوچك
- دو دسته ترب
- يك دسته پيازچه
- يك دسته بچه هويج
- يك چهارم ليوان شويد تازه، خرد شده
طرز تهيه
قدم اول: دماي فر را بروي ۵۰۰ درجۀ فارنهايت تنظيم كنيد. مرغ را بشوريد و آن را خشك كنيد. سپس به مقدار لازم نمك و فلفل به آن زده و تكههاي آن را با پوستِ رو به بالا بروي يك ورقۀ آشپزي قرار دهيد. نصف ليمو را بروي مرغ خود بچكانيد و يك قاشق روغن زيتون روي آن بريزيد. سپس براي ۱۵ دقيقه آن را كباب كنيد.
قدم دوم: در اين حين، سيبزمينيو ترب را نصف كرده و هر پيازچه را نيز سه قسمت كنيد. سيبزميني، ترب، هويج و روغن زيتون باقيمانده را درون يك كاسه بريزيد و به آنها نمك و فلفل لازم را بزنيد.
قدم سوم: مرغ را از فر خارج كرده و سبزيجات را در اطراف آن پراكنده كنيد. سپس به پختن ادامه دهيد تا زماني كه سبزيجات نرم شده و مرغ شما طلائي رنگ و مغز پخت شده باشد. اين در حدود ۲۰ دقيقه زمان ميبرد. نصف ليموي باقيمانده را بروي مرغ و سبزيجات خود بچكانيد. روي آن را با شويد تزئين كرده و به مقدار لازم نمك اضافه كنيد. غذاي شما آماده سرو كردن است و اميدواريم از آن لذت ببريد.