پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۲۱ بازديد
مواد لازم:
سوياي ريز : 400 گرم
سيب زميني آب پز شده : 600 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
جعفري خرد شده : 100 گرم
گشنيز : 30 گرم
پودر سير : در صورت دلخواه
آرد سوخاري : به ميزان لازم
پياز : 1 عدد
روغن و ادويه : به مقدار لازم
طرز تهيه:
سويا را براي چند ساعت در آب خيس كنيد و سپس در تنظيف بريزيد تا آب آن كاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پياز را رنده كنيد و سيب زميني، جعفري و گشنيز را اضافه كنيد.
سپس تخم مرغ، ادويه و آرد سوخاري را به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. طوري كه مواد كاملاً با هم مخلوط و يكدست شود. (در صورت نياز مي توان سويا را همراه سيب زميني و پياز چرخ كرد و آب اضافه آن را جدا كرد.)
سپس در تابه اي مناسب روغن را داغ كنيد و از مخلوط مواد برداريد و به صورت گلوله دربياوريد و در آرد سوخاري بغلتانيد دو طرف آن را داخل تابه سرخ كنيد.