كيك شكلاتي با طعم قهوه

آموزش آشپز رايگان

كيك شكلاتي با طعم قهوه

۳۲۷ بازديد

كيك شكلاتي با طعم قهوه

سيني فر را در فر قرار دهيد و فر را روي دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

مواد لازم:

تخم مرغ سرد- ۸ عدد

شكلات نيمه شيرين و تلخ خرد شده- ۵۰۰ گرم

كره- ۲۳۵ گرم

قهوه دم كرده هم دماي اتاق- يك چهارم پيمانه

طرز تهيه:

سيني فر را در فر قرار دهيد و فر را روي دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

ته و كنار قالب مناسب را با كاغذ روغني بپوشانيد و كمي چرب كنيد.

قسمت بيروني قالب را با كاغذ فويل بپوشانيد و در يك قالب بزرگ تر قرار دهيد.

به شيوه بن ماري، شكلات، كره و قهوه را ذوب كنيد.

تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقيقه هم بزنيد تا ۲ برابر شود.

يك سوم مخلوط تخم مرغ را به مخلوط شكلات كه از روي حرارت برداشته ايد، اضافه كنيد و هم بزنيد، سپس باقيمانده مخلوط تخم مرغ را اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود.

مايه را در قالب حاوي كاغذ روغني بريزيد و در قالب دوم تا نصفه آب جوش بريزيد و به مدت ۲۵ دقيقه بپزيد تا كيك كمي پف كند.

كيك را از قالب حاوي آب دربياوريد و بگذاريد سرد شود.

سپس با كاغذ پلاستيكي بپوشانيد و به مدت ۶ ساعت يا يك شب كامل در يخچال قرار دهيد. كيك را با بستني، خامه يا مرباي توت فرنگي سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد