سيني فر را در فر قرار دهيد و فر را روي دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
مواد لازم:
تخم مرغ سرد- ۸ عدد
شكلات نيمه شيرين و تلخ خرد شده- ۵۰۰ گرم
كره- ۲۳۵ گرم
قهوه دم كرده هم دماي اتاق- يك چهارم پيمانه
طرز تهيه:
سيني فر را در فر قرار دهيد و فر را روي دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
ته و كنار قالب مناسب را با كاغذ روغني بپوشانيد و كمي چرب كنيد.
قسمت بيروني قالب را با كاغذ فويل بپوشانيد و در يك قالب بزرگ تر قرار دهيد.
به شيوه بن ماري، شكلات، كره و قهوه را ذوب كنيد.
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقيقه هم بزنيد تا ۲ برابر شود.
يك سوم مخلوط تخم مرغ را به مخلوط شكلات كه از روي حرارت برداشته ايد، اضافه كنيد و هم بزنيد، سپس باقيمانده مخلوط تخم مرغ را اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود.
مايه را در قالب حاوي كاغذ روغني بريزيد و در قالب دوم تا نصفه آب جوش بريزيد و به مدت ۲۵ دقيقه بپزيد تا كيك كمي پف كند.
كيك را از قالب حاوي آب دربياوريد و بگذاريد سرد شود.
سپس با كاغذ پلاستيكي بپوشانيد و به مدت ۶ ساعت يا يك شب كامل در يخچال قرار دهيد. كيك را با بستني، خامه يا مرباي توت فرنگي سرو كنيد.