آشنايي با روش تهيه نوشيدني گازدار ذرت

۳۳۴ بازديد


با استفاده از ذرت،‌ نوشيدني مقوي و خوشمزه‌اي تهيه كنيد.

مواد لازم براي سه پيمانه شربت:

ذرت خام درسته (بلال خام): پوست و كاكل آن‌ها را درآورده و بيرون بريزيد.

آب: يك و نيم پيمانه

شكر: ‌2 پيمانه

آب گازدار

طرز تهيه:

• با استفاده از يك چاقوي تيز، ذرت‌ها را به دقت از چوب درسته آن جدا كنيد.

• دانه‌هاي ذرت را همراه با آب، درون دستگاه غذاساز ريخته و آن‌ها را تا حد پوره شدن با هم مخلوط كنيد.

• ذرت‌هاي پوره شده را درون قابلمه‌اي روي حرات قرار داده و آن‌ها را حرارت داده تا بجوشند. در اين ميان آن‌ها را مرتب هم بزنيد.

• حرارت را كم كرده و بگذاريد تا 5 دقيقه ديگر نيز بجوشند. قابلمه را از روي حرارت برداشته و 10 دقيقه صبر كنيد.

• ذرت‌ها را درون پارچه‌اي نخي ريخته و با فشار آب آ‌ن‌ها را درآورده و آب حاصله را درون قابلمه بريزيد.

• به آب ذرت شكر اضافه كرده و آن را روي شعله متوسط قرار دهيد و تا زماني كه شكرها خوب درون مايع حل شوند حرارت دهيد.

• قابلمه را از روي حرارت برداشته و بگذاريد به اندازه دماي اتاق خنك شود.

• حدود سه قاشق سوپ‌خوري از نوشيدني آماده شده را درون ليوان‌هاي از پيش آماده شده بريزيد و روي آن‌ها را با آب گازدار پر كنيد و به آرامي آن‌ها را با هم مخلوط كنيد.

• شربت ذرت را مي‌توانيد درون بطري ريخته و به مدت 3 هفته درون يخچال نگه‌داري كنيد.

نوشيدني گازدار ذرت

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد