استيك كبابي با سس مكزيكي مخصوص

۲۹۸ بازديد

در روزهاي سفر و پيك نيك، غذاهاي كبابي بهترين انتخاب هستند. اگر از كباب و جوجه كباب هاي متداول خسته شده‌ايد، استيك كبابي را امتحان كنيد؛ آن هم با سس مكزيكي از سرآشپز ديلو به شما آموزش مي دهد.




مواد لازم:


مناسب براي 6 نفر

گوشت استيكي : شش تكه

فلفل آنچو : 4 عدد

فلفل چيلي : 4 عدد

عصاره مرغ : 3 فنجان

پياز متوسط خرد شده : ½ عدد

سير خرد شده : 3 حبه

فلفل چيلي چيپتوله : 2 عدد

مواد لازم براي سس باربكيو چيپوتله:

روغن مايع : يك قاشق غذاخوري

پياز خردشده : 2 فنجان

سير خردشده : 7 حبه

سس گوجه فرنگي : يك فنجان

سس چيپوتله : يك فنجان

شكر قهوه اي : 1/3 فنجان

خردل قهوه‌اي : 2 قاشق چاي‌خوري

نمك كوشر : 2 قاشق چاي‌خوري

سركه سيب : 1/4 فنجان

قهوه قوي : 1/2 فنجان

سس ورچسترشاير : 1/2 فنجان

آب ليمو تازه : 1/4 فنجان

طرز تهيه:

- در يك تابه بزرگ فلفل چيلي و آنچو را با هم مخلوط و عصاره مرغ را اضافه كنيد. سپس سير و پياز خردشده را داخل تابه بريزيد.

- تابه را روي حرارت بالاي گاز قرار دهيد تا به جوش بيايد. وقتي محتويات آن شروع به جوشيدن كرد، شعله گاز را كم كرده و اجازه دهيد 15 دقيقه روي حرارت بماند تا سس نسبتا غليظي ايجاد شود.

- همه اين مخلوط را داخل مخلوط كن بريزيد و خوب هم بزنيد تا كاملا نرم و يكدست شود.

- براي تهيه سس يك تابه بزرگ را روي حرارت قرار دهيد و كف آن را چرب كنيد. سير و پياز را ضافه كنيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود.

- سس گوجه فرنگي و چيپتوله را اضافه كنيد و به مدت 4 دقيقه تفت دهيد. سپس شكر قهوه‌اي، خردل، نمك ، سركه، قهوه، سس ورچسترشاير و آب ليمو را به محتويات تابه بيفزاييد. اجازه دهيد سس به مدت 30 دقيقه روي گاز بجوشد و غليظ شود.

- سپس از سرد شدن سس رتا داخل مخلوط كن بريزيد و پوره كنيد.

- استيك‌ها را به اين سس آغشته كرده و روي باربكيو كباب كنيد. باقي مانده سس را روي استيك بريزيد و سرو كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد