پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۵ بازديد
مواد لازم براي 4 نفر
80 گرم ميگو
200 گرم كلم
يك عدد تخم مرغ
100 گرم آرد
نصف فنجان آب
نصف قاشق چايخوري نمك
فلفل براي چاشني
يك قاشق چايخوري سس سويا
روغن نباتي سرخ كردني
براي سس
دو قاشق غذاخوري سس گوجه فرنگي
يك قاشق غذاخوري سس سويا
سس مايونز (اختياري)

طرز تهيه
1. ميگو را به تكه هاي يك سانتي متري ببريد. كاهو را به تكه هاي نيم سانتي متري خورد كنيد.
2. تخم مرغ ها را شكسته و در يك كاسه بريزيد. به آن آب و همچنين نمك، سس سويا و فلفل اضافه كنيد. سپس آرد را اضافه كرده تا اينكه خميري با غلظت مناسب و قابل قبول به دست آيد.
3. بعد كلم و ميگو را به آن اضافه كنيد. آنها را به خوبي مخلوط كنيد تا اينكه با خمير پوشانده شوند.
4. تابه را روي گاز بگذاريد تا گرم شود بعد كمي با روغن نباتي آن را چرب كنيد. خمير را به شكل دايره داخل تابه پهن كنيد تا اينكه حدود 2 سانتيمتر ضخامت داشته باشد. سپس در تابه را بگذاريد و آن را با حرارت كم بپزيد تا اينكه زير خمير به رنگ قهوه اي درخشان در بيايد. اين بايد حدود 7 تا 8 دقيقه طول بكشد. هر از چند گاهي با بلند كردن لبه هاي اين خمير مراقب باشيد تا خمير نسوزد و تغيير رنگ آن را هم بررسي كنيد. حالا اوكونومي-ياكي را بر مي گردانيم تا روي ديگر آن هم طلايي شود. يك كم روغن از گوشه تابه داخل آن بريزيد. در ظرف را يك بار ديگر بگذاريد تا اوكونومي-ياكي براي مدت 7 تا 8 دقيقه ديگر بپزد و تا آن موقع بايد آماده شده باشد.
5. سپس روي اوكونومي-ياكي را سس مي ريزيم كه از دو قاشق غذاخوري سس يا رب گوجه فرنگي و يك قاشق غذاخوري سس سويا تشكيل شده است. اين مواد را خوب با هم مخلوط مي كنيم و روي اوكونومي-ياكي را به طور كامل با اين سس مي پوشانيم. شما همچنين مي توانيد كمي مايونز روي اين لايه سس اضافه كنيد.