اوكونومي-ياكي

آموزش آشپز رايگان

اوكونومي-ياكي

۲۹۵ بازديد

مواد لازم براي 4 نفر

80 گرم ميگو

200 گرم كلم

يك عدد تخم مرغ

100 گرم آرد

نصف فنجان آب

نصف قاشق چايخوري نمك

فلفل براي چاشني

يك قاشق چايخوري سس سويا

روغن نباتي سرخ كردني

براي سس

دو قاشق غذاخوري سس گوجه فرنگي

يك قاشق غذاخوري سس سويا

سس مايونز (اختياري)

5 نوع غذاي ژاپني

طرز تهيه


1. ميگو را به تكه هاي يك سانتي متري ببريد. كاهو را به تكه هاي نيم سانتي متري خورد كنيد.

2. تخم مرغ ها را شكسته و در يك كاسه بريزيد. به آن آب و همچنين نمك، سس سويا و فلفل اضافه كنيد. سپس آرد را اضافه كرده تا اينكه خميري با غلظت مناسب و قابل قبول به دست آيد.

3. بعد كلم و ميگو را به آن اضافه كنيد. آنها را به خوبي مخلوط كنيد تا اينكه با خمير پوشانده شوند.

4. تابه را روي گاز بگذاريد تا گرم شود بعد كمي با روغن نباتي آن را چرب كنيد. خمير را به شكل دايره داخل تابه پهن كنيد تا اينكه حدود 2 سانتي‌متر ضخامت داشته باشد. سپس در تابه را بگذاريد و آن را با حرارت كم بپزيد تا اينكه زير خمير به رنگ قهوه اي درخشان در بيايد. اين بايد حدود 7 تا 8 دقيقه طول بكشد. هر از چند گاهي با بلند كردن لبه هاي اين خمير مراقب باشيد تا خمير نسوزد و تغيير رنگ آن را هم بررسي كنيد. حالا اوكونومي-ياكي را بر مي گردانيم تا روي ديگر آن هم طلايي شود. يك كم روغن از گوشه تابه داخل آن بريزيد. در ظرف را يك بار ديگر بگذاريد تا اوكونومي-ياكي براي مدت 7 تا 8 دقيقه ديگر بپزد و تا آن موقع بايد آماده شده باشد.

5. سپس روي اوكونومي-ياكي را سس مي ريزيم كه از دو قاشق غذاخوري سس يا رب گوجه فرنگي و يك قاشق غذاخوري سس سويا تشكيل شده است. اين مواد را خوب با هم مخلوط مي كنيم و روي اوكونومي-ياكي را به طور كامل با اين سس مي پوشانيم. شما همچنين مي توانيد كمي مايونز روي اين لايه سس اضافه كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد