تارت پياز

آموزش آشپز رايگان

تارت پياز

۳۴۶ بازديد

مواد لازم

براي 6 نفر

آرد - 250 گرم

كره - 125 گرم (يا روغن جامد 100 گرم)

زرده تخم مرغ - 1 عدد

نمك به قدر كافي

شير يا آب - نصف ليوان معمولي

نكته : براي تهيه تارت پياز يك قالب فلزي كم عمق لازم است.

مواد داخل تارت

پياز متوسط - 4 تا 5 عدد

روغن مايغ - 2 تا 3 قاشق سوپخوري

فلفل قرمز كوبيده - 1 قاشق غذا خوري

پنير امنتال يا گريور - 300 گرم

تخم مرغ - 2 عدد

شير - نصف ليوان

خامه - 125 گرم

خردل - يك قاشق مربا خوري

نمك به اندازه كافي

تارت پياز

تارت پياز

طرز تهيه

آرد را در ظرف گودي مي ريزيم . نصف ليوان شير را با كمي نمك و يك عدد زرده تخم مرغ مخلوط مي كنيم و ميان آرد مي ريزيم و به هم مي زنيم تا آرد مرطوب شود. كره را كمي گرم مي كنيم تا نرم شود ، بعد آن را تكه تكه نموده با آرد مخلوط مي كنيم ، بطوري كه تمام مواد مخلوط شود و كمي چسبندگي پيدا كند. بعد آن را مالش مي دهيم و روي آن را مي پوشانيم تا يكي دو ساعت بماند .

قالب را كمي چرب مي كنيم . خمير را با نورد به شكل قالب باز مي كنيم ، به طوري كه خمير كف و ديواره قالب را بپوشاند ، سطح خمير را به وسيله چنگال در چند نقطه سوراخ مي كنيم تا پف نكند.

فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم و قالب خمير را به مدت 10 دقيقه روي پنجره وسط فر قرار مي دهيم تا نان كمي برشته شود . پياز را به شكل خلال خرد كرده با كره كمي سرخ مي نمائيم. قدر نمك و پاپريكا به پياز سرخ كرده مي زنيم و كمي آب به آن اضافه مي كنيم و چند دقيقه روي حرارت ملايم قرار داده در آن را مي بنديم تا پياز نرم و آب آن كاملا گرفته شود .

پياز را روي تارت مي ريزيم و با پشت قاشق آن را صاف مي كنيم . دو عدد تخم مرغ را در ظرفي مي شكنيم و كمي نمك و فلفل و خردل به آن مي زنيم و با همزن خوب مخلوط مي كنيم.

خامه را روي اين تخم مرغ مي ريزيم و به هم ميزنيم . مخلوط به دست آمده را روي پياز مي ريزيم ، پنير را رنده مي كنيم و روي مواد مي پاشيم وتارت را به مدت نيم ساعت در بالاترين پنجره فر كه قبلا با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد گرم شده قرار مي دهيم .

اگر بخواهيم تارت پياز را كاملا داغ سرو كنيم ، مي توانيم آن را در ظرف نسوز تهيه نموده با همان ظرف سر ميز ببريم.اين تارت سوئيسي مي باشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد