ايمو-كينتسوبا و دايگاكو-ايمو

۳۴۸ بازديد

مواد لازم براي 4 نفر

ايمو-كينتسوبا


- 200 گرم سيب زميني شيرين

- چهل گرم شكر

- يك‌ششم قاشق چايخوري نمك

براي روكش كوكوها


- 50 گرم آرد

- يك دوم پيمانه (صد گرم) آب

- كمي نمك

دايگاكو-ايمو


- 300 گرم سيب زميني شيرين

براي روكش براق


- 50 گرم شكر

- يك قاشق غذاخوري آب

- يك قاشق چايخوري روغن گياهي

- يك قاشق چايخوري سركه برنج

- يك دوم قاشق چايخوري سس سويا

- دو قاشق چايخوري دانه هاي كنجد

- روغن گياهي مايع سرخ كردني

5 نوع غذاي ژاپني

طرز تهيه

1. ايمو-كينتسوبا

سيب زميني هاي شيرين را به صورت حلقه، حلقه با ضخامت حدود دو سانتي متر ببريد. سپس آنها را در يك قابلمه قرار دهيد و به آن مقداري آب اضافه كنيد تا اين كه تنها سيب زميني ها را بپوشاند. بگذاريد آب جوش بيايد و سپس حرارت را كم كنيد و به مدت بيست دقيقه بگذاريد بجوشد تا وقتي كه سيب زميني هاي شيرين به اندازه اي پخته شوند كه بتوان به راحتي آنها را با چنگال سوراخ كرد.

2. آنها را در يك آبكش بريزيد تا آبشان گرفته شود و سپس با يك چنگال يا قاشق چوبي سيب زميني هاي شيرين را له كنيد. در حالي كه مخلوط هنوز داغ است شكر و نمك را داخل آن بريزيد. مخلوط را روي يك تخته ي كار كه از قبل روي آن روكش محافظ كشيده ايد قرار دهيد. روكش را دور سيب زميني هاي شيرين له شده بپيچيد، آن را فشار داده و به شكل يك مستطيل با ضخامت يك سانتي متر در آوريد. از يك چاقو براي بريدن اين مخلوط و تقسيم آن به هشت مستطيل يا مربع يك اندازه استفاده كنيد.

3. آرد، آب و نمك را براي پوشش اين كوكوها مخلوط كنيد. هر كدام از كوكوها را به طور كامل در اين مخلوط فرو ببريد. روغن گياهي را داخل يك ماهيتابه بريزيد و همه ي اطراف كوكوها را روي حرارت كم سرخ كنيد تا قهوه اي رنگ شود. سرخ كردن هر طرف حدود يك دقيقه طول مي كشد.

4. (دايگاكو-ايمو)

سيب زميني هاي شيرين را با استفاده از روش ران-گيري به تكه هاي سه سانتي متري ببريد. اين تكه ها داراي گوشه هاي نوك تيز مي باشند. تكه هاي سيب زميني شيرين را به مدت پنج دقيقه در آب خيس كنيد تا نشاسته ي آنها جدا شود. آب آنها را با يك دستمال خشك كن بگيريد. سيب زميني هاي شيرين را به مدت چهار تا پنج دقيقه در روغن زياد با دماي يكصد و شصت درجه ي سانتي گراد خوب سرخ كنيد.

5. مواد لازم براي تهيه ي روكش درخشان اين خوراك را در يك قابلمه بريزيد. سپس آن را روي حرارت ملايم اجاق بگذاريد تا بجوشد. مخلوط را در حالي كه روي اجاق قرار دارد نبايد هم بزنيد! قابلمه را برداريد و آرام بچرخانيد تا مخلوط در اطراف قابلمه حركت كند.

6. براي بررسي غلظت آن داخل يك فنجان آب كمي از اين مخلوط را بچكانيد. اين قطره اي چكانده شده بايد بدون آن كه حل شوند نرم باقي بمانند. قابلمه را از روي حرارت برداريد. سيب زميني هاي شيرين سرخ شده را به آن اضافه كنيد. با يك قاشق چوبي اين تكه ها را هم بزنيد تا مطمئن شويد كه به طور يكنواخت با اين مايه پوشانده شده اند. در آخر، روي آنها دانه هاي كنجد بپاشيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد