نحوه خشك كردن سبزيجات با ماكروفر

۳۰۳ بازديد

سبزي‌هاي اضافي را براي مصارف بعدي سريع و راحت با ماكروفر خشك كنيد.


موارد مورد نياز:

ماكروفر

سبزي تازه

دستمال كاغذي

شيشه، ظرف در‌دار يا كيسه زيپ‌دار براي نگه‌داري سبزي

1- اگر سبزي‌ها را خود در خانه پرورش مي‌دهيد، بهتر است صبح زود بعد از خشك شدن شبنم و قبل از آن كه گرماي خورشيد عطر و طعم سبزي را بيرون بكشد، اقدام به چيدن سبزي كنيد.

2- سبزي‌ها را خوب شسته و بگذاريد آب آن داخل آبكش برود.

3- در مرحله بعد، آن را حداقل يك ساعت روي يك حوله كاغذي بگذاريد تا در هواي آزاد خشك شود.

4- دو لايه دستمال كاغذي ضخيم روي سيني ماكروفر پهن كنيد. سبزي را به صورت لايه نازك روي آن بگذاريد. با دو لايه ديگر دستمال كاغذي روي سبزي‌ را بپوشانيد.

5- ماكروفر را دو دقيقه روي حرات زياد قرار دهيد. به سبزي‌ها نگاه كنيد تا گرماي دستگاه و روغن گياه باعث اشتعال نشود. بعد از دو دقيقه ميزان خشك شدن سبزي‌ها را چك كنيد. در صورتي كه خوب خشك شده باشد، بين دو انگشت خرد مي‌شود. در غير اينصورت، سبزي‌ها را داخل دستگاه جابه‌جا كنيد و 30 ثانيه ديگر حرارت دهيد.

6- سبزي را از ماكروفر بيرون آوريد. بگذاريد روي دستمال كاغذي روي اپن خنك شود. سپس داخل ظرف مناسب بريزيد.

نكته:

• هرگز بيش از زمان لازم سبزي را حرارت ندهيد چون بر روي طعم آن اثر منفي مي‌گذارد.

• تا زمان استفاده، آن‌ها را خرد نكنيد چون باعث كم شدن عطر آن مي‌شود.

• سبزي را در جاي تاريك و خنك نگه‌داري كنيد.

• سبزي‌ها را هنگام خشك كردن، بي‌توجه داخل ماكروفر رها نكنيد. چرا كه در اثر گرماي زياد مشتعل و باعث آتش‌سوزي مي‌شوند.

• در صورت مشاهده تعريق روي شيشه يا ظرف نگه‌داري سبزي، آن را سريع دور بريزيد. چرا كه سبزي خوب خشك نشده است و خطر بوتوليسم به دليل عدم نگه‌داري صحيح وجود دارد.

نحوه خشك كردن سبزيجات با ماكروفر

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد