اين جوجه كبابهاي دوست داشتني كه با تركيبي از سس سويا طعمي لذيذ به خود گرفته اند، در كنار برنج ساده يا برنج دودي يك غذاي كم نظير را تشكيل ميدهد. اگر سس آن را از قبل آماده كنيد، درست كردن آن ساده و كاملاً بي دردسر است.جوجه كباب، اين غذاي محبوب را اين بار به روش آسياي شرقي با سس سويا و شيرنارگيل درست كنيد.
جوجه كباب آسيايي
مناسب براي :6 نفر
زمان آماده سازي : كمتر از 1 ساعت
اين طرز پخت جوجه كباب شده را در هر كجاي آسياي شرقي كه قدم بگذاريد ميبينيد.
براي درست كردن يك جوجه كباب با پلو ساده نياز به زماني كمتر از 1 ساعت داريد. تا زمانيكه برنجتان دم بكشد ميتوانيد جوجهها را آماده كنيد.
مواد لازم جوجه كباب آسيايي:
فيله مرغ : 700 گرم
سس باربيكيوي ساتاي : 1 پيمانه
شير نارگيل : ¼ پيمانه
عسل : ½1 قاشق چايخوري
پيازچه : 6 عدد
سير لهشده : 2 حبه
سس سويا : ½1 قاشق غذاخوري
زردچوبه : 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون : به مقدار لازم
سيخ چوبي : به تعداد لازم
طرز تهيه:
فيلههاي مرغ را به صورت طولي به دو قسمت تقسيم كنيد.
پيازچهها را بهصورت مورب ببريد.
سيخهاي كبابي را به مدت 30 دقيقه در آب بگذاريد تا خيس شود.
سس سويا، عسل، زردچوبه، سير و روغن را در يك كاسه سراميكي مخلوط كنيد. قطعههاي جوجه را درون اين مايع بخوابانيد.
دقت كنيد كه جوجهها حسابي با مايع درون ظرف آغشته شوند. سپس جوجهها را به سيخ بكشيد. اگر فرصت داريد جوجهها را براي يك ساعت داخل اين مواد در يخچال بگذاريد تا خوب مزهدار شوند.
حالا نوبت دم كردن برنج است. (براي آماده كردن برنج از اين دستور استفاده كنيد.)
سس ساتاي و شير نارگيل را داخل يك تابه بريزيد و روي حرارت متوسط گرم كنيد. به مدت 2 دقيقه مايع فوق را هم بزنيد يا اينكار را تا زماني ادامه دهيد كه نسبتا غليظ شده و مايع اضافي آن تبخير شود.
دستگاه باربيكيو يا يا منقل زغاليتان را از قبل روي حرارت متوسط گرم كنيد. روغن را روي سيخهاي جوجه بماليد.
به مدت 6 دقيقه يا تا زمانيكه حسابي جوجه مغز پخت شوند سيخهاي جوجه را روي حرارت نگه داريد و بچرخانيد. سيخها را توي بشقاب بگذاريد و سس سويا و شيرنارگيل غليظشده را نم نم روي آنهابريزيد.
برنج را با پيازچه خردشده مخلوط كرده و كنار اين جوجهكباب آسيايي سرو كنيد.