طرز تهيه قليه بادمجان

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه قليه بادمجان

۳۰۵ بازديد

طرز پخت قليه بادمجان,قليه بادمجان


مناسب براي : مهماني خانوادگي

محلي : گيلان
آماده سازي : 45 دقيقه
پخت : 30 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه قليه بادمجان براي 4 نفر :

بادمجان متوسط 4 عدد
مغز گردو چرخ شده 3 قاشق غذا خوري
پياز رنده درشت شده تفت داده 2 عدد
رب انار 2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره يا روغن حيواني 2 قاشق غذا خوري
ريحان چرخ شده 1 قاشق غذا خوري
گوجه فرنگي 6 عدد
دارچين 1/2 قاشق چاي خوري

ريحان چرخ شده (ريحان محلي كه تو منطقه شمال ايران هست،اگر نبود همون ريحان سبز بريزيد. )

طرز تهيه قليه بادمجان :
بادمجان ها را پوست كنده، خرد كرده و بعد نمك مي ريزيم روي آن و با مقداري آب مي گذاريم ۱ ساعت بماند، تا آب سياهي كه دارد از خودش پس داده شود ،در غير اين صورت خورشتمان خوش رنگ در نمي آيد.

بعد ۱ ساعت بادمجان ها را آبكش كرده و شسته و مي گذاريم داخل قابلمه و با ۴ ليوان آب و زردچوبه، كمي نمك تا خوب بپزد. آنقدر بايد بپزد تا خوب له شود .
بعد گوجه فرنگي ها را پوست كنده و خرد كرده به آن اضافه مي كنيم .


پياز، مغز گردو، و رب انار و كره را اضافه كرده و خوب هم مي زنيم و مي گذاريم تا خورشت خوب بپزد و جا بيفتد. زماني كه دارد ميپزد بايد مرتب هم بزنيم چون زود ته مي گيرد.

آنقدر بايد بپزد تا مثل ميرزا قاسمي شود . وقتي خورشت جا افتاد. ريحان و دارچين را هم به آن اضافه كرده و خوب هم ميزنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد