مواد لازم براي 10-12 نفر:
كره | 150 گرم |
شكر | 90 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پوست پرتقال رنده كرده | 1 قاشق چايخوري |
آرد | 250 گرم |
بيكينگ پودر | 1 قاشق چايخوري |
مارمالاد به دلخواه | 1 پيمانه |
زرده ي تخم مرغ براي تزئين | 1 عدد |
روش تهيه :
قالب تارتي به قطر 23 سانتيمتر را چرب كنيد. آن گاه كره ي نرم شده و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس تخم مرغ ها را يكي يكي بيفزائيد و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بيكينگ پودر اضافه و مخلوط نمائيد.
حالا نيم بيش تر خمير را در قالب پهن كنيد و به مدت 30 د قيقه در فر (تاون) گرم شده با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. سپس بگذاريد كمي خنك شود .بعد مارمالاد را روي آن بريزيد و صاف كنيد. اكنون به باقيمانده ي خمير، كمي آرد بيفزائيد و روي سطح آرد پاشيده ،خمير را به ضخامت 3 ميليمتر باز كنيد.حالا با رولت مخصوص شيريني پزي، خمير را به صورت نوارهاي باريكي به عرض تقريبي 1 سانتيمتر ببريد و روي مارمالاد به صورت ضربدر بگذاريد .
سپس روي آن را با زرده ي تخم مرغ زرين كنيد و به مدت 10 د قيقه ، يا تا زماني كه روي نوارها طلائي رنگ شود، با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. اينك پيروك را روي پنجره ي سيمي قرار د هيد تا خنك شود .بعد آن را براي پذيرائي ، در ديس زيبائي بگذاريد.