آش شله مشهدي براي سفره افطارتان درست كنيد

۳۸۸ بازديد

آش شله مشهدي براي سفره افطارتان درست كنيد

آش شله مشهدي يك پيشنهادي عالي براي سفره افطار ماه رمضان است.

مواد لازم براي آش شله مشهدي :

گوشت گوسفند : 500 گرم
بلغور گندم : 1 ليوان
برنج : 1/2 ليوان
باقلا : 1/2 ليوان
نخود : 1/2 ليوان
لوبيا قرمز : 1/2 ليوان
لوبيا سفيد : 1/2 ليوان
لوبيا چيتي : 1/2 ليوان
خورشت قيمه آماده : 2 ليوان
پياز : 5 عدد
روغن : 5 قاشق غذاخوري
دارچين و نمك و فلفل : مقدار لازم

طرز تهيه آش شله مشهدي :

ابتدا حبوبات را از شب قبل خيس كنيد.

گوشت را داخل قابلمه بريزيد ، چند ليوان اب اضافه كنيد و بگذاريد به جوش بيايد سپس كف روي اب را بگيريد و پيازهاي پوست كنده را به گوشت اضافه كنيد ، در قابلمه را بگذاريد و حرارت را كم كنيد و 3-4 ساعت اجازه دهيد گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پيازها و گوشت پخته را بكوبيد تا يكدست شوند.

حبوبات را داخل قابلمه اي بريزيد و چند ليوان آب اضافه كنيد و بگذاريد حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت كوبيده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه كنيد ، دارچين ، روغن ، نمك و فلفل بزنيد و با حرارت كم بگذاريد چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.

در اين مدت بايد آش را مانند حليم مدام هم بزنيد تا كشدار و غليظ شود ؛ پس از اينكه آش آماده شد در ظرف بريزيد و با قيمه تزيين و سرو كنيد. ( در قابلمه بايد باز باشد ، در اين مدت اگر آب آش كم شد اب جوش اضافه كنيد ).

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد