مواد لازم براي ۲۰ كتلت:
نخود پخته: ۴۰۰ گرم
روغن مايع: ۶ قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط: يك عدد، ساطوري
پودر زيره سبز: ۲ قاشق چايخوري
پودر گشنيز: ۲ قاشق چايخوري
پاپريكا: ۲ قاشق چايخوري
جعفري و شويد ساطوري: ۴ قاشق غذاخوري
رنده پوست ليمو: يك عدد
آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:
۱ - نخود پخته را به همراه چند قاشق غذاخوري از آب آن به وسيله غذاساز يا گوشتكوب برقي خمير كنيد.
۲- پياز ساطوري، ادويهجات، شويد، جعفري و پوست ليموي رنده شده را به مايه نخود اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
۳ - اگر مايه به دست آمده شل بود، كمي آرد سفيد به آن اضافه كنيد تا به غلظت لازم برسد. از مايه نخود به اندازه يك گردوي بزرگ برداشته و آن را به شكل كتلت درآوريد. كتلتها را در آرد غلتانده و حداقل نيمساعت در يخچال بگذاريد تا خود را بگيرد.
۴ - روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف كتلتها را ۵ دقيقه در آن سرخ كنيد تا برشته شود. اين غذا را بانان، ليموترش، پياز جعفري، ماست طعمدار يا سس سفيد يا قرمز سرو كنيد.
نكته
براي جلوگيري از نفخ احتمالي، نخود را حداقل يك شبانهروز خيسانده، سپس آن را بپزيد.