خوراك مرغ ايراني با سرآشپز خارجي

۲۸۹ بازديد

خوراك مرغ ايراني با سرآشپز خارجي

نوع غذا: خوراك ايراني

وعده غذايي: ناهار شام

زمان پخت : ۶۰دقيقه

زمان آماده سازي مواد: ۰دقيقه

مواد لازم

مناسب براي ۵ تا ۶ نفر

مرغ پاك كرده : ۱/۵ كيلوگرم

نمك و فلفل سياه و سفيد : به مقدار لازم

روغن زيتون : ۲ قاشق غذاخوري

پياز متوسط خرد شده : يك عدد

سير، پوست كنده و خردشده : ۳ حبه

كشمش : ۱/۴ فنجان

گردو خردشده : يك فنجان

زعفران آب كرده : ۱/۴ فنجان

آب مرغ : ۲ فنجان

آب انار : يك فنجان

هل : ۳ حبه

ليمو عماني : يك عدد

دارچين : يك قاشق چاي‌خوري

سركه : ۱/۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

باور مي كنيد يا نه ، سرآشپزي متيوديلو اين غذا را از خورشت هاي ايراني الهام گرفته است و به همين دليل اسم آن را خوراك مرغ پرشين گذاشته است. شما مي توانيد اين غذاي اصالتا ايراني را از سرآشپز خارجي ياد بگيريد.

۱. فر را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه گرم كنيد.

۲. كف تابه روغن زيتون بريزيد. تكه ‌هاي مرغ را داخل تابه بريزيد و هر طرف آن را به مدت ۴ دقيقه حرارت دهيد تا طلايي شود. سپس آن را از تابه خارج كنيد و كنار بگذاريد.

۳. ۲ قاشق غذاخوري روغن داخل تابه بريزيد و گردوي خرد شده، پياز، سير و كشمش را اضافه كنيد و آن را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا پياز نرم و طلايي شود. ۷ دقيقه بعد زعفران آب كرده، آب مرغ، آب انار، هل، فلفل شيرين، ليمو عماني و دارچين را اضافه كنيد و اجازه دهيد به جوش بيايد.

۴. تكه‌هاي مرغ را داخل اين مخلوط بيندازيد؛ به طوريكه پوست مرغ به سمت بالا قرار گيرد. سپس ظرف را به مدت ۳۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا سينه مرغ كاملا پخته شود.

۵. پس از اين مدت مرغ‌ها را از تابه خارج كنيد و اجازه دهيد سس آن غليظ شود. كمي سركه، نمك و فلفل اضافه كرده، سس را روي مرغ بريزيد و سرو كنيد.

۶. اين خوراك را مي توانيد كنار برنج ميل كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد