آب آناناس، آب، عسل، سس سويا، ۲قاشق غذاخوري آرد، پودر سير، زنجبيل و پاپريكا را با هم مخلوط كنيد تا يكدست شود.
مواد لازم:
آناناس: يك قوطي
آب: نصف پيمانه
عسل: يك چهارم پيمانه
سس سويا: يك چهارم پيمانه
آرد: يك چهارم پيمانه
پودر سير: نصف قاشق مرباخوري
پودر زنجبيل: نصف قاشق مرباخوري
پودر پاپريكا: نصف قاشق مرباخوري
روغن: ۲قاشق غذاخوري
كلم بروكلي: ۲پيمانه
سينه مرغ مكعبي خرد شده: نيم كيلوگرم
فلفل دلمه اي قرمز خرد شده: يك عدد
پياز خرد شده: يك عدد كوچك
طرز تهيه:
قوطي آناناس را در صافي بريزيد و يك چهارم پيمانه آب آن را كنار بگذاريد.
آب آناناس، آب، عسل، سس سويا، ۲قاشق غذاخوري آرد، پودر سير، زنجبيل و پاپريكا را با هم مخلوط كنيد تا يكدست شود.
تكه هاي مرغ را در ۲قاشق غذاخوري آرد آغشته كنيد و در يك قاشق غذاخوري روغن در ماهيتابه روي حرارت متوسط تفت دهيد، تا كاملا پخته و قهوه اي شود سپس آن را كنار بگذاريد.
يك قاشق غذاخوري روغن را در ماهيتابه بريزيد و سبزيجات را اضافه كنيد و به مدت ۵دقيقه تفت دهيد تا نرم شود.
مخلوط سس سويا را به مواد اضافه كنيد و روي حرارت ملايم به جوش بياوريد تا سس غليظ شود. در اين مرحله مرغ و آناناس را اضافه كنيد و تفت دهيد تا كاملا داغ شود سپس با برنج سرو كنيد.