مواد لازم :
آرد : يك و نيم پيمانه
پودر كاكائو : يك قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل : يك قاشق مرباخوري
جوش شيرين : يك قاشق مرباخوري
نمك : نوك قاشق مرباخوري
روغن مايع : نصف پيمانه
عسل : نصف پيمانه
شكر( ترجيحا قهوه اي ) : نصف پيمانه
تكه هاي ريز شكلات تلخ و شيرين : نصف پيمانه
آب ولرم : 2 قاشق مرباخوري
شكر سفيد : يك چهارم پيمانه
طرز تهيه :
فر را روي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
آرد، جوش شيرين، پودر كاكائو، پودر زنجبيل و نمك را در كاسه با هم مخلوط كنيد.
در كاسه ديگري، شكر قهوه اي، روغن، عسل و آب ولرم را به مدت ۲ دقيقه با هم مخلوط كنيد تا خامه اي مانند شود.
مواد خشك و تر را با هم مخلوط كنيد.
دست ها را با آب سرد بشوييد و خمير را به مدت ۳ دقيقه ورز دهيد.
سپس تكه هاي شكلات را به خمير اضافه كنيد و ورز دادن را ادامه دهيد.
در صورت چسبناك شدن خمير، كمي آرد به آن اضافه كنيد.
سپس بگذاريد به مدت يك ساعت استراحت كند.
از خمير حدود ۱۸تا۲۴ قسمت جدا كنيد. به شكل گرد دربياوريد، در شكر بغلتانيد و با فاصله در سيني حاوي كاغذ روغني قرار دهيد.سيني را به مدت ۱۰تا۱۲ دقيقه در فر قرار دهيد و هنگامي كه هنوز نرم است، كلوچهها را از فر دربياوريد و بگذاريد سرد شود.