سس موسلين

آموزش آشپز رايگان

سس موسلين

۶۰۹ بازديد

مواد لازم

كره 200 گرم

خامه 150 گرم

سركه نصف پيمانه

زرده تخم مرغ 4 عدد

نمك و فلفل به قدر كافي (بجاي فلفل مي توانيم 2 قاشق مرباخوري خردل مصرف كنيم)

سس موسلين

سس موسلين

طرز تهيه

كره را به قطعات كوچك در حدود 10 قطعه قسمت مي كنيم. سركه را در ظرف لعابي كوچكي ريخته روي آتش مي گذاريم تا جوش آمده تبخير شود و در حدود يك قاشق باقي بماند .

زرده تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه اي مي ريزيم ، كمي نمك و فلفل به آن زده با همزن برقي آنقدر هم مي زنيم تا كاملا سفيد شود.

ظرف سركه را در ظرف ديگري محتوي آب گرم قرار مي دهيم و آن را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا دوباره گرم شود. زرده آماده شده را كم كم در سركه ريخته خوب هم مي زنيم تا زرده كاملا داغ شود. ظرف را از روي آتش بر مي داريم و كره را قطعه قطعه در زرده مي ريزيم و هم مي زنيم تا كره كمي آب شده با زرده مخلوط گردد. هر وقت مايه كمي سرد شد و كره آب نشد دوباره ظرف را در ظرف آب گرم روي آتش مي گذاريم تا مايه گرم شود و باز خارج از آتش قطعات كره را با آن مخلوط مي نمائيم، به همين ترتيب عمل را ادامه مي دهيم تا تمام كره جذب زرده تخم مرغ شود .بعد از سرد شدن سس را با خامه مخلوط مي نماييم.سس موسلين به مصرف گوشت هاي سفيد و ماهي و ميگو مي رسد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد