پتاژ فرمي ير

آموزش آشپز رايگان

پتاژ فرمي ير

۲۷۷ بازديد

مواد لازم

براي 6 تا 8 نفر

هويج خرد شده به شكل چهارگوش - 1 ليوان

شلغم خرد شده به شكل چهار گوش - 1 ليوان

قسمت سفيد تره فرنگي ، بريده شده به شكل حلقه نازك - 1 ليوان

كلم برگ سفيد نازك خلال شده - 1 ليوان

سيب زميني - 500 گرم

آب مرغ - 2 ليوان (يا دو عدد قرص سوپ مرغ كه در دو ليوان آب حل شده باشد)

ماكاروني كوچك و ظريف كه به اشكال مختلف پيدا مي شود - سه تا چهار قاشق سوپخوري

پتاژ فرمي ير

پتاژ فرمي ير

طرز تهيه

سبزي هاي خرد شده را با دو ليوان آب مرغ و 3 تا 4 ليوان آب در قابلمه مناسبي ريخته روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. در ظرف را مي گذاريم تا سوپ جوش بيايد و سبزي ها كمي بپزند. بعد ماكاروني ها را اضافه مي كنيم ، مي گذاريم همه با هم بپزند، به حدي كه شكل خود را از دست نداده وله نشوند.

همزمان با پختن سبزي ها سيب زميني ها را پوست مي كنيم و آنها را با 2 تا 3 ليوان آب مي پزيم . با يد در ظرف سيب زميني را موقع پختن گذاشت. بعد سيب زميني هاي پخته شده را در صافي مي ريزيم ، تا آب آنها برود.

سيب زميني ها را داغ از ماشين مخصوص پوره يا صافي رد مي كنيم. پوره به دست آمده را داخل سوپ مي ريزيم و به اندازه كافي به آن نمك و فلفل اضافه مي كنيم. بعد از يكي دو جوش سوپ آماده است. وقتي سوپ غليظ شد آن را در سوپخوي مي كشيم و جعفري خرد كرده را روي آن مي پاشيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد