پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۸ بازديد
ترشي گردو
براي تهيه ترشي گردو بايد از گردوهاي تازه كه كاملا سبز و پوست دوم نبسته است استفاده كرد كه درشتي آن تقريبا به اندازه يك فندق است.
براي گرفتن تلخي گردو ، دو بار گردوها را مي جوشانيم و آب آن را عوض مي كنيم. در نوبت دوم بايد به حدي بجوشد كه زياد سفت و يا له نشود. سپس آن را در آب سرد ريخته ، به مدت 24 ساعت نگه مي داريم و گاهي آب آن را عوض مي كنيم . هر بار آن را مي چشيم ،وقتي تلخي آن گرفته شد براي ترشي انداختن آماده است.
بعد از عمل گرفتن تلخي گردوها را با مقداري سركه و كمي نمك (به تناسب مقدار گردو) چند جوش مي دهيم . بعد از سرد شدن در شيشه مي ريزيم و براي عطر و بوي آن مقداري نعنا ، ترخان و چند پر سير به آن اضافه مي نمائيم.
اين ترشي بايد لااقل دو ، سه هفته بماند بعد از آن استفاده كنيم.