مواد لازم
براي 6 نفر
ماكاروني ريز ظريف كه به اشكال مختلف موجود است 100 گرم
لوبياي سبز نازك 200 گرم
نخود سبز از پوست درآمده يك ليوان
كدو سبز كوچك 2 عدد
هويج كوچك 3 عدد
پياز متوسط 1 عدد
نعناع ، ترخان و گشنيز خرد كرده 2 قاشق سوپخوري
ميخك در صورت تمايل 2 عدد
لوبياي قرمز خشك 100 گرم (نصف ليوان)
كره 50 گرم
آبگوشت 4 ليوان (يا 2 قرص سوپ كه در 4 ليوان آب حل ده باشد)
نمك و فلفل به قدر كافي
سوپ ايتاليايي
طرز تهيه
در صورت نداشتن فرصت ممكن است از كنسرو لوبياي قرمز استفاده نمائيم چون طبخ لوبيا اگر خيس نباشد دو سه ساعت وقت مي برد يا در ديگ زودپز مي توان آن را پخت ، در هر حال لوبيا را با مقداري آب مي پزيم ، آبگوشت را در قابلمه متناسب با مواد مي ريزيم ، قابلمه را روي آتش مي گذاريم تا بجوشد، لوبياي سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد مي نمائيم، مي شوئيم و در آبگوشت جوشان مي ريزيم ، پياز را خلال مي نمائيم،هويج را هم به شكل حلقه مي بريم و هر حلقه را دو نيم مي كنيم، وقتي لوبيا كمي نرم شد هويج و پياز را مي ريزيم و بعد از چند جوش كدو را هم با پوست حلقه كرده آن را دو نيم نموده داخل ساير سبزيجات مي ريزيم،بعد نخود و ماكاروني را اضافه مي نمائيم .
بايد تمام مواد پخته ولي له نشود و در صورت مصرف لوبياي قرمز پخته شده آن را هم اضافه مي نمائيم. به اندازه كافي نمك و فلفل داخل اين سوپ ايتاليايي مي ريزيم. در صورتي كه آب آن كم بود يك ليوان آبجوش داخل آن ريخته در آخر كار كره و سبزيجات خرد شده را اضافه نموده ، سوپ ايتاليايي را داغ در سوپخوري ميريزيم و سر ميز مي بريم.