سوفله كالباس

آموزش آشپز رايگان

سوفله كالباس

۲۷۱ بازديد

مواد لازم

ژامبون يا كالباس 250 گرم

تخم مرغ كامل 4 عدد

سفيده تخم مرغ 2 عدد

كره 50 گرم

پنير گريور رنده شده 100 گرم

قارچ تازه 500 گرم(يا كنسرو قارچ متوسط 1 قوطي)

خردل 1 قاشق مرباخوري

شير 2 ليوان

آرد سفيد خيلي نرم 2 قاشق سوپخوري

سوفله كالباس

سوفله كالباس

طرز تهيه

قارچ را خرد مي كنيم و مي شوئيم و سپس آن را با كره قدري سرخ مي كنيم و كمي نمك به آن مي زنيم و مي گذاريم آب آن تبخير شود .

ژامبون يا كالباس را خرد و با قارچ مخلوط مي كنيم .آرد را در ظرف كوچكي مي ريزيم. شير را به تدريج با آرد مخلوط مي كنيم ، براي اينكه آرد كاملا در شير حل شود، مخلوط آرد و شير را از صافي رد مي كنيم . كمي نمك مي زنيم و آن را روي حرارت ملايم مي گذاريم ، مرتب به هم مي زنيم تا شير جوش بيايد و كمي غليظ شود.

سپس زرده تخم مرغ را از سفيده جدا مي كنيم ، زرده را خوب به هم زده ، آن را با شير كه داغ است مخلوط مي كنيم. خردل را به آن اضافه كرده ، هم مي زنيم . سفيده ها را جداگانه آنقدر مي زنيم تا مثل پنبه خشك و سفيد شوند.

قارچ و كالباس را داخل مخلوط زرده و شير مي كنيم . در آخر كار سفيده را مي ريزيم و به سرعت مخلوط مي كنيم . مايه را در ظرف نسوز مناسبي مي ريزيم ، مايه بايد ظرف را پر كند. پنير را روي مايه مي پاشيم . ظرف را در كف فري كه قبلا با حرارت 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتيگراد گرم شده است ، قرار مي دهيم . بهتر است ظرف را در سيني فر ، كه آب در آن ريخته ايم ، بگذاريم تا سوفله نچسبد و لطيف تر طبخ شود . در فر را مي بنديم و حرارت آن را 50 درجه كم مي كنيم ، سوفله كالباسبايد 40 تا 45 دقيقه در فر بماند تا كاملا بالا بيايد و روي آن طلايي شود .بعد از آماده شدن بايد بلافاصله با همان ظرف سر ميز برده شود.

تمام لطف سوفله در آن است كه كاملا پف كند و داغ مصرف شود، در صورت امكان بهتر است آن را در سر ميز روي چراغ هاي مخصوص بگذاريم كه سرد نشود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد