پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۸۴۹ بازديد
آماده سازي : 30 دقيقه
پخت : 20 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر :
گوجه فرنگي | 1 كيلو گرم |
سير | 1 بوته (به ميزان لازم) |
پياز متوسط | 1 عدد |
فلفل دلمه خرد شده | 1/4 يك فلفل كامل |
كرفس خرد شده | 1 عدد |
قارچ متوسط ورق شده | 4 عدد |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه املت اسپانيايي :
گوجه فرنگي ها را ميشوييم و پوست ميكنيم، خرد كرده مثل املت ميگذاريم بپزد.
همه اين مواد را خرد كرده و به املت اضافه مي كنيم تا خوب بپزد ولي له نشود.
آخر كار وقتي املت جا افتاد ۱ عدد تخم مرغ روي آن ميزنيم و پنير پيتزا كاملا روي آن مي پاشيم.
نكته در تهيه املت اسپانيايي:
دستور املت اسپانيايي ۳ تا تخم مرغ دارد من تخم مرغ زيادي داخل املت دوست ندارم طعم املت را در اين صورت ديگر احساس نميكنيم بخاطر همين ۲ تا از آن ها را حذف كردم شما اگر دوست داشتيد مي توانيد ۳ تا تخم مرغ بزنيد.
املت اسپانيايي بسيار خوشمزه هست به امتحانش مي ارزد.