زمان پخت و آماده سازي بيسكويت جو (رژيمي) : 1 ساعت
مواد لازم براي تهيه بيسكويت جو (رژيمي) :
آرد گندم | 175 گرم |
جوي پرك پودر شده | 25 گرم |
نمك | نصف قاشق چاي خوري |
بكينگ پودر | 1 قاشق چاي خوري |
كره يا مارگارين | 75 گرم |
شكر | 40 گرم |
شير | 2 تا 3 قاشق سوپ خوري |
عسل | 1 قاشق سوپ خوري |
طرز تهيه بيسكويت جو (رژيمي):
آرد گندم و پودر جوي پرك را با هم مخلوط كرده و نمك و بيكينگ پودر را به آن اضافه مي كنيم . كره را قطعه قطعه كرده و بهمراه شكر به مخلوط آرد اضافه ميكنيم و همه مواد را با هم مخلوط ميكنيم . سپس شير را كم كم اضافه و ورز مي دهيم . در آخر عسل را اضافه كرده و بهم مي زنيم و به خمير نيم ساعت استراحت داده تا ديگر به دست نچسبد.
روي سطح صافي آردپاشي كرده و خمير را با وردنه باز ميكنيم و قالب مي زنيم و در سيني فر كه از قبل چرب شده خمير قالب زده بيسكويت را قرار مي دهيم و سيني بيسكويت رژيمي را در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتيگراد طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه قرار مي دهيم.(بهتر است خمير بيسكويت را كه در سيني فر چيده شده را با چنگال چند سوراخ كرده و بعد در فر گذاشته شود ) بعد از پختن بيسكويت هاي جو آن ها را روي توري سيمي گذاشته تا خنك شود.