مرغ تاكو

آموزش آشپز رايگان

مرغ تاكو

۲۸۳ بازديد

مواد لازم

ليمو ترش 1 عدد

سينه مرغ 450 گرم

گشنيز تازه خرد شده ¼ پيمانه

پيازچه خرد شده 1 عدد

سير رنده شده 3 حبه

سس ماهي يك قاشق غذاخوري

سس سويا 2 ق چ

فلفل قرمز خرد شده

سس چيلي نصف ق چ

روغن دو قاشق غذاخوري

نان تورتيلا 16 عدد

سالاد كلم

مرغ تاكو

مرغ تاكو

طرز تهيه

آب نيمي از ليموترش را بگيريد نصف ديگر آن را سالم نگه داريد. در يك كاسه بزرگ، مرغ، گشنيز، پيازچه، سير، يك قاشق غذاخوري آب ليموترش، سس ماهي، سس سويا، فلفل و سس چيلي را با يكديگر مخلوط كنيد. روي آنها را بپوشانيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مواد به خورد هم بروند.

در يك تابه بزرگ، مخلوط مرغ را در روغن داغ روي حرارت ملايم به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا رنگ مرغ‌ها سفيد شوند. به طور مرتب هم بزنيد. براي سرو، دو لايه نان تورتيلا در بشقاب قرار دهيد. روي آنها مخلوط مرغ بريزيد و روي آن مقداري سالاد كلم بگذاريد. آنها را با ليموترش سرو كنيد.

براي تهيه سالاد كلم به يك كلم كوچك رنده شده، يك عدد پياز قرمز ريز شده، يك پيمانه هويج رنده شده، دو ساقه كرفس ريز شده، يك پيمانه شكر سفيد، يك پيمانه سركه سفيد، يك قاشق غذاخوري روغن زيتون، يك قاشق غذاخوري نمك، يك قاشق غذاخوري خردل و فلفل سياه نياز داريد. در يك كاسه بزرگ كلم، پياز، هويج و كرفس را با يكديگر مخلوط كنيد. يك پيمانه شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد. در يك قابلمه كوچك، سركه، روغن، پودر خردل و فلفل را با يكديگر مخلوط كنيد. شعله را زياد كنيد تا بجوشد. مايه داغ را روي مخلوط كلم بريزيد.

تاكو يك غذاي مكزيكي مي باشد اما اين مرغ تاكو تايلندي است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد