مواد لازم
براي 6 نفر
بلدرچين درشت - 6 عدد
انگور درشت سفيد - 1 كيلوگرم
كره - 150 تا 200 گرم
آرد ذرت - 2 قاشق مرباخوري
نان ورقه شده سفيد - 6 قطعه
آبليمو - 1 تا 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به قدر كافي
بلدرچين با انگور
طرز تهيه
بلدرچين را بعد از تميز كردن و شستن، خشك مي كنيم. بلدرچين با انگور يك غذاي فرانسوي مي باشد. فرانسوي ها در اين نوع طبخ، بلدرچين را در يك ورقه نازك چربي مخصوص مي پيچند، كه در ضمن طبخ چربي كم كم جذب گوشت شود و بدون اين چربي هم مي توان آن را تهيه نمود. 150 گرم از كره را در ظرف مناسبي ريخته، در حرارت ملايم داغ مي نمائيم، به حدي كه دود نكند. بلدرچين ها را در يك رديف در كره انداخته ، اطراف آنها را سرخ مي نمائيم.
انگور را حبه كرده، نصف آن را آب مي گيريم، آب انگور را با آبليمو، كمي نمك و فلفل و در صورت تمايل كمي زعفران سائيده مخلوط كرده، در ظرف بلدرچين مي ريزيم. در ظرف را مي گذاريم، در حدود 15 تا 20 دقيقه براي طبخ آن كافي است. آرد ذرت را در كمي آب سرد حل مي نمائيم . از كنار ظرف داخل سس مي ريزيم ، هم مي زنيم تا آرد گلوله نشود و مي گذاريم يكي دو جوش بزند و سس كمي غليظ شود. بقيه انگور را در 50 گرم باقيمانده كره سرخ مي كنيم به حدي كه شكل خودش را از دست ندهد .
نان هاي سفيد را تست مي نمائيم (ممكن است روي نان ها كمي كره بماليم و آنها را در سيني فر چيده ، چند دقيقه در فر تست نمائيم) روي هر قطعه نان يك عدد بلدرچين قرار مي دهيم و حبه هاي انگور را روي آن مي پاشيم.