دلمه بادنجان بقچه اي

آموزش آشپز رايگان

دلمه بادنجان بقچه اي

۲۵۲ بازديد

مواد لازم

بادنجان‌ شش عدد
گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
پياز متوسط يك عدد
جعفري خرد شده، نمك، فلفل‌سياه و رب گوجه‌فرنگي به ميزان لازم
ماست و سير براي تزئين به ميزان لازم

دلمه بادنجان بقچه اي

دلمه بادنجان بقچه اي

طرز تهيه

بادنجانها را پوست كنده و ورقهورقه ميكنيم، سپس نمك زده و ميگذاريم آب تلخ خود را پس بدهد. پياز را چهار گوش ريز خرد كرده و در روغن پنج دقيقه تفت ميدهيم، بعد از روي حرارت برداشته گوشت، نمك و فلفلسياه را اضافه كرده و روي حرارت قرار ميدهيم و در آخر رب گوجهفرنگي و جعفري خرد شده را ميافزاييم. بادنجانها را شسته و خشك و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم. بادنجانهاي آماده را به صورت به علاوه روي هم قرار داده از مواد گوشتي، وسط بعلاوه قرار ميدهيم و به صورت بقچه ميپيچيم و با ماست تزئين ميكنيم.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد