دلمه كلم برگ مخصوص

آموزش آشپز رايگان

دلمه كلم برگ مخصوص

۲۸۲ بازديد

مواد لازم

كلم برگ يك عدد
سبزي دلمه 250 گرم
برنج يك پيمانه
گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
پيازداغ نصف پيمانه
لپه نصف پيمانه
زرشك چهار قاشق غذاخوري
خلال پسته و بادام به ميزان لازم
شكر پنج قاشق غذاخوري
آبليمو نصف پيمانه
روغن يا كره 100 گرم
زعفران دم‌كرده 1/4 پيمانه
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين به ميزان لازم

دلمه كلم برگ مخصوص

دلمه كلم برگ مخصوص

طرز تهيه

كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگ‌ها را از هم جدا كنيد. كف قالب سيليكوني را چرب كرده و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد. براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخ‌كرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد. لپه را جداگانه پخته و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.

زرشك‌ها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد. در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد. سپس برگ‌هاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد