پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۶۹ بازديد
مواد لازم
بادنجان شش عدد
گوشت چرخ كرده 250گرم
نمك و جعفري به ميزان لازم
سير چهارحبه
رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري
پياز يك عدد
گارني ياريخ
طرز تهيه
بادنجانها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسطشان يك برش زده و به آنها نمك ميزنيم تا تلخي خود را پس بدهد. پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت داده، بعد گوشت و نمك را ميافزاييم آنگاه رب گوجه فرنگي را اضافه ميكنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر ميداريم. در اين لحظه بادنجانها را در روغن مايع سرخ كرده و درون صافي ميگذاريم. مواد گوشتي را داخل بادنجانها پر كرده و در مقداري ربگوجهفرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزودهايم ده دقيقه ميپزيم.