پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۷۱ بازديد
مواد لازم براي يك پيمانه :
آبليمو | ۱/۴پيمانه |
پودر خردل | دو قاشق سوپخوري |
خامه | چهار قاشق سوپخوري |
نمك | ۱/۴ قاشق چايخوري |
فلفل سياه | نصف قاشق چايخوري |
طرز تهيه :
ابتدا آبليمو، پودر خردل، نمك و فلفل را در ظرف مناسبي ميريزيم و با قاشق كاملا هم ميزنيم تا يكدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه ميكنيم و همه مواد را كاملا با هم مخلوط ميكنيم. اين سس بهتر است همزمان با خوراك اصلي تهيه شود. سس خردل را تا حداكثر سه روز در يخچال و در ظرف شيشهاي در بسته ميتوان نگه داشت.