طرز تهيه سس خردل

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه سس خردل

۲۷۱ بازديد

درست كردن سس خردل, مواد لازم براي سس خردل


مواد لازم براي يك پيمانه :

آبليمو ۱/۴پيمانه
پودر خردل دو قاشق سوپخوري
خامه چهار قاشق سوپخوري
نمك ۱/۴ قاشق چايخوري
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري


طرز تهيه :
ابتدا آبليمو، پودر خردل، نمك و فلفل را در ظرف مناسبي مي‌ريزيم و با قاشق كاملا هم مي‌زنيم تا يكدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه مي‌كنيم و همه مواد را كاملا با هم مخلوط مي‌كنيم. اين سس بهتر است همزمان با خوراك اصلي تهيه شود. سس خردل را تا حداكثر سه روز در يخچال و در ظرف شيشه‌اي در بسته مي‌توان نگه داشت.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد