مواد لازم:
- گوشت چرخي: 200-250 گرم
- پياز رنده شده: 1 عدد
- نمك و فلفل: به اندازه لازم
- سبزي معطر (ترخون، مرزه، گشنيز و ريحان سبز و بنفش) خرد شده: 1/2 فنجان
- من از سبزي خشك استفاده كردم چون از همش دارم توي خونه
- روغن: به ميزان لازم
- گوجه رنده شده: 2عدد
- ربگوجه: 2 قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري با بو من ريختم
طرز تهيهشامي رودباري:
ابتدا گوشت چرخ شده را با پيازهاي رنده شده مخلوط و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و بعد سبزيهاي معطر را به مواد فوق بيفزاييد و خوب ورز دهيد و بگذاريد چند ساعتي در يخچال بماند تا عطر سبزيها در گوشت نفوذ كند و خوش طعمتر شود.خود رودباريها از سيبزي پلنگ مشت ميريزن ولي ما نداريم اين سبزيها جايگزينش ميشه.
حالا به اندازه دلخواه از مواد شامي را برداريد و در دست آن را پهن كنيد. مقداري روغن در تابه بريزيد و شاميها را در آن سرخ كنيد و كنار بگذاريد. گوجههاي رنده شده را همراه ربگوجه در مقداري روغن تفت دهيد كمي نمك و زردچوبه را هم اضافه كنيد و بگذاريد روي حرارت ملايم بجوشد و غليظ شود. سپس شاميها را درون اين سس بگذاريد و حرارت را كم كنيد. در ظرف را بگذاريد تا كمكم بپزد. در انتهاي كار 3 قاشق روغن زيتون را به مواد اضافه كنيد تا دو دقيقه هم با روغن زيتون بجوشد و بعد آن را از روي حرارت برداريد. چون روغن زيتون نبايد زياد حرارت ببيند. اين شامي لذيذ را ميتوانيد همراه كتهاي كه از قبل آماده كردهايد يا با نان ميل كنيد.
