من اين دستور رو از شبكه شيراز برداشتم و خيلي راضيم و بقول همسري از مال بيرون بهترتره....
موادلازم:
گوشت چرخي.............300 گرم
پياز..............1عددمتوسط
فلفل دلمه اي..............1عدد متوسط
تخم مرغ..............1عدد كوچك (سايز درشت نباشد)
آردسوخاري.........2-3قاشق غذاخوري
سير..........1تا2 حبه(يا ميتوان از پودر سير استفاده كرد1/2قاشق مربا خوري)
دارچين................1قاشق مرباخوري پرپر(راز همبرگرهاي بازار همين دارچينه)
پودر پياز............1قاشق مرباخوري
پاپريكا(به دلخواه)..........2/3 قاشق مرباخوري
نمك/فلفل.........به ميزان لازم
شير............... 1/4ليوان(1/4 پيمانه سرخالي)
طرز تهيه:
در غذاساز يا ميكسر پياز+سير(اگر از سير تازه استفاده كرديد)+گوشت+فلفل دلمه اي
(حتما از فلفل دلمه اي رنگ سبز استفاده كنيد تا عطر خوبي داشته باشه)
خوب ميكس كنيد يا چرخ كنيد

حالا شير+تخم مرغ(ميشه كمي با چنگال همزده)
+نمك/فلفل/دارچين/پاپريكا/پودرپياز/پودرسير(اگر از خودسير استفاده نكرديد)
+آرد سخاري رو به گوشت اضافه كنيد
و خوب چنگ زده با دست تايكدست شود اگر كمي مواد شل بود 1قاشق
آرد سوخاري ساده يا پودر نان باگت بريزيد
بعد يا با قالب شكل داده تا در كف دست گرد كرده

و به دلخواه ميتوان در آرد سوخاري زده

يا نه همون طور ساده در روغن سرخ كرده

حالا رمز داشتن يك همبرگر خوب اينه كه تكي تكي سرخ بشه
ولي من عجله داشتم و باهم سرخيدم ووووووووو

با هر مواد دلخواهي كه دوست داريد سرو كنيد
شامل:نان همبرگري/پنير گودا /كاهو/گوجه/خيارشور/پياز
و از همه مهمتر سس گوجه و مايونز ونوش جان