طرز تهيه پلوي تركمنستان

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه پلوي تركمنستان

۳۱۳ بازديد

مواد لازم

گوشت گوسفند: ۵۰۰گرم

برنج: ۳ پيمانه

هويج: ۲ عدد

پياز: ۲ عدد

روغن: ۱۵۰ گرم

فلفل سياه: نصف قاشق چايخوري

دارچين: ۲ قاشق غذا خوري

نمك,ادويه: به ميزان لازم

طرز تهيه:

گوشت را با دو پيمانه آب و كمي نمك روي حرارت متوسط به مدت يك ساعت قرار دهيد در هنگام پخت در قابلمه را ببنديد.بعد از پخت گوشت را از قابلمه در آورده و آب گوشت را نگه داريد پياز را پوست كنده و خرد كنيد. هويج را نيز رنده كنيد.

هويج و پياز را با روغن تفت دهيد تا نرم شود.گوشت را به پياز و هويج اضافه كرده و تفت دهيد سپس برنج را شسته و به گوشت اضافه كنيد.آب اضافه كنيد. به اب گوشت,آب اضافه كنيد كه ۶ پيمانه شود آنگاه آن را به مخلوط گوشت و برنج اضافه كنيد. قابلمه محتوي گوشت و برنج را روي حرارت ملايم قرار دهيد.نمك,فلفل سياه,ادويه و دارچين را اضافه كرده و بگذاريد تا برنج با گوشت بپزد آنگاه دم كني بگذاريد تا به مدت ۲۰ دقيقه بپزد.حال پلوي شما آماده است

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد