مواد لازم
گوشت گوسفند: ۵۰۰گرم
برنج: ۳ پيمانه
هويج: ۲ عدد
پياز: ۲ عدد
روغن: ۱۵۰ گرم
فلفل سياه: نصف قاشق چايخوري
دارچين: ۲ قاشق غذا خوري
نمك,ادويه: به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوشت را با دو پيمانه آب و كمي نمك روي حرارت متوسط به مدت يك ساعت قرار دهيد در هنگام پخت در قابلمه را ببنديد.بعد از پخت گوشت را از قابلمه در آورده و آب گوشت را نگه داريد پياز را پوست كنده و خرد كنيد. هويج را نيز رنده كنيد.
هويج و پياز را با روغن تفت دهيد تا نرم شود.گوشت را به پياز و هويج اضافه كرده و تفت دهيد سپس برنج را شسته و به گوشت اضافه كنيد.آب اضافه كنيد. به اب گوشت,آب اضافه كنيد كه ۶ پيمانه شود آنگاه آن را به مخلوط گوشت و برنج اضافه كنيد. قابلمه محتوي گوشت و برنج را روي حرارت ملايم قرار دهيد.نمك,فلفل سياه,ادويه و دارچين را اضافه كرده و بگذاريد تا برنج با گوشت بپزد آنگاه دم كني بگذاريد تا به مدت ۲۰ دقيقه بپزد.حال پلوي شما آماده است