طرز تهيه آش قورابه

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه آش قورابه

۴۲۳ بازديد

مواد لازم:

گوشت استخوان دار:۱۵۰ گرم

سبزي آش:۱كيلو

لپه:نصف پيمانه

بلغور:۲۵۰گرم

سير داغ,نعنا داغ,پياز داغ:به ميزان لازم

سير تازه:۲۵۰گرم

سركه:نصف استكان

نمك,فلفل,زرد چوبه:به ميزان لازم

طرزتهيه:

گوشت را با نمك ,فلفل و زرد چوبه بگذاريد بپزد.سپس بلغور و لپه را شسته و اضافه كنيد و با يك قاشق كره يا روغن با حرارت ملايم بگذاريد تا خوب بپزند.سير را با ساقه شسته و ريز كنيد و با سبزي آش و پياز سرخ شده در اش بريزيد تا چند جوش بزند و جا بيفتد.در آخر سركه را اضافه كنيد و پس از چند جوش حرارت را خاموش كنيد . آش را با نعنا داغ,سير داغ,پياز داغ و گردوي خرد شده تزيين كنيد.

نكته:

ميزان ترشي اين آش بستگي به ذائقه شما دارد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد