پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۴۲۳ بازديد
مواد لازم:
گوشت استخوان دار:۱۵۰ گرم
سبزي آش:۱كيلو
لپه:نصف پيمانه
بلغور:۲۵۰گرم
سير داغ,نعنا داغ,پياز داغ:به ميزان لازم
سير تازه:۲۵۰گرم
سركه:نصف استكان
نمك,فلفل,زرد چوبه:به ميزان لازم
طرزتهيه:
گوشت را با نمك ,فلفل و زرد چوبه بگذاريد بپزد.سپس بلغور و لپه را شسته و اضافه كنيد و با يك قاشق كره يا روغن با حرارت ملايم بگذاريد تا خوب بپزند.سير را با ساقه شسته و ريز كنيد و با سبزي آش و پياز سرخ شده در اش بريزيد تا چند جوش بزند و جا بيفتد.در آخر سركه را اضافه كنيد و پس از چند جوش حرارت را خاموش كنيد . آش را با نعنا داغ,سير داغ,پياز داغ و گردوي خرد شده تزيين كنيد.
نكته:
ميزان ترشي اين آش بستگي به ذائقه شما دارد.