روش پخت پلو پيـازچه با مـرغ

۳۱۸ بازديد


مرغ را مي توانيد به غير از پلوي ساده با اين پلوي خوشمزه و طعم دار نيز ميل كنيد.

مواد لازم

برنج: چهار پيمانه

سينه مرغ: يك عدد

پيازچه: 200 گرم

پياز متوسط رنده شده: يك عدد

زعفران دم كرده: به ميزان لازم

نمك، فلفل، ادويه و آبليمو: به ميزان لازم

كره يا روغن: به ميزان لازم

طرز تهيه:

برنج را از شش ساعت قبل در آب سرد خيس مي‌كنيم. در قابلمه‌اي چهار ليتر آب را به همراه كمي روغن و نمك به جوش مي‌آوريم. برنج‌ را در آن ريخته و پس از 10 دقيقه، يعني هنگامي كه دانه‌هاي برنج كمي نرم شدند، آن را آبكش كرده و مجددا در قابلمه ريخته و مي‌گذاريم تا دم بكشد.

سينه مرغ را به قطعات كوچك مكعبي شكل برش داده و در نمك، فلفل، پياز و كمي آبليمو به مدت دو ساعت مي‌خوابانيم، سپس مرغ‌ها را در كمي كره تفت داده و كمي آب به آن اضافه مي‌كنيم تا بپزند.

پيازچه‌ها را نگيني خرد نموده و در كره يا روغن تفت مي‌دهيم. برنج را پس از دم كشيدن، در ظرف مورد نظر ريخته و با پيازچه و مرغ مخلوط نموده، روي آن زعفران مي‌دهيم و سرو مي‌كنيم.

نكته: به اين غذا ميتوان كمي زنجبيل تازه رنده شده نيز اضافه كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد