مواد لازم براي تهيه خمير پيتزا - آب ولرم: يك و يك دوم پيمانه | پودر خمير ترش: يك و يك دوم قاشق چايخوري | روغن زيتون: ۴ قاشق سوپخوري | نمك: يك دوم قاشق چايخوري | آرد: سه و يك سوم پيمانه | پنير گودا: ۱۰۰گرم.
طرز تهيه خمير پيتزا:
آب ولرم را با پودر خمير ترش و نمك مخلوط كرده و با قاشق چوبي به هم مي زنيم تا كاملا در آب حل شود، بعداز ۱۰ دقيقه آرد را اضافه كرده ، ورز مي دهيم و روغن زيتون را نيز به تدريج به خمير اضافه كرده و حدود ۷دقيقه آن را ورز مي دهيم (اگر خمير به دست چسبيد، كمي آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه مي كنيم تا چسبندگي از بين برود).
آموزش پخت پيتزاي مرغ
خمير را به مدت ۳۰ دقيقه در كاسه اي قرار داده و روي آن را با دستمال تميزي مي پوشانيم ; سپس پنير رنده شده را به خمير اضافه كرده ، ورز مي دهيم تا كاملا با هم مخلوط شوند. به اين ترتيب خمير آماده پخت مي باشد.
مواد لازم براي تهيه پيتزا:
سينه مرغ خلال شده : ۲عدد
پيازچه خرد شده : يك سوم پيمانه
روغن زيتون : ۳ قاشق سوپخوري
زعفران حل شده : ۳ قاشق سوپخوري
قارچ خرد شده : يك دوم پيمانه
فلفل دلمه اي قرمز خرد شده : ۱عدد
جعفري خرد شده : يك چهارم پيمانه
پنير موزارلا و گودا: ۱۵۰ گرم (از هر كدام )
پودر آويشن ، نمك و فلفل سياه : به ميزان كافي
طرز تهيه :
روغن زيتون را در تابه ريخته و آن را روي حرارت قرار مي دهيم . سپس سينه مرغ، فلفل دلمه اي ، پيازچه ، قارچ ، جعفري خرد شده ، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده ، تفت مي دهيم .آن گاه روغن اضافي مواد را از ظرف خارج مي كنيم .
ظرف گردي را به قطر ۲۸ سانتي مترانتخاب مي كنيم و كف آن را با روغن مايع به وسيله برس چرب كرده و خمير پيتزا را در آن پهن مي كنيم . سپس مواد را بر روي خمير ريخته و درآخر پنير را رنده كرده و همراه با پودر آويشن برروي پيتزا مي ريزيم . پيتزا را به مدت ۱۰ دقيقه كف فر و ۲۰ دقيقه در طبقه مياني فر قرار مي دهيم تا پخته شود.