طرز تهيه پيراشكي گوشت

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه پيراشكي گوشت

۳۰۲ بازديد

خمير پيراشكي

مواد لازم (خمير پيراشكي)

• 1 عدد تخم مرغ

• 1.5 قاشق غذاخوري روغن مايع

• ¼ پيمانه آب ولرم

• ¼ پيمانه آب ولرم

• ¼ قاشق چايخوري نمك

• دو پيمانه آرد

طرز تهيه (خمير پيراشكي)

1. در يه كاسه بزرگ، آرد و نمك را با يكديگر مخلوط كنيد. سپس روغن را به آنها اضافه كنيد.

2. آب و شير ولرم را اضافه كنيد و با هم‌زن برقي خوب هم بزنيد تا خمير چسبناكي حاصل شود. سپس با كمك قاشق چوبي خمير را هم بزنيد و در صورت نياز، آرد بيشتري به آن اضافه كنيد.

3. در صورت تمايل مي توانيد همه مواد را در غذاساز بريزيد و خمير را درست كنيد.

4. سپس خمير را كمي در دست ورز دهيد و پس از اينكه يكدست و نرم شد، آن را درون كيسه پلاستيكي قرار دهيد و به مدت 30 تا 60 دقيقه آن را درون يخچال بگذاريد. توجه داشته باشيد خمير كمي حالت چسبندگي خود را حفظ مي كند.

5. پس از اين استراحت، خمير را روي سطح صاف آردپاشي شده با دست ورز دهيد تا كاملا فرم چسبندگي خود را از دست بدهد. هنگامي كه خمير كاملا لطيف شد آن را با وردنه باز كنيد تا ضخامت حدود 0.5 سانتي‌متر داشته باشد. سپس به مدل هاي دلخواه آن را برش دهيد و مواد مياني را داخل آنها بگذاريد.

طرز تهيه پيراشكي گوشت و مدل‌هاي پيچيدن خمير

سس گوشت

مواد لازم (سس گوشت)


• يك قاشق غذاخوري روغن زيتون

• يك عدد پياز

• يك قاشق چايخوري زردچوبه

• ¼ قاشق چايخوري دارچين

• 1/8 قاشق چايخوري زنجبيل

• 300 گرم گوشت چرخ‌كرده

• 2 قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي

• 1 قاشق غذاخوري زرشك

• يك قاشق غذاخوري جعفري خرد شده

• دو قاشق غذاخوري آبليمو

• نمك و فلفل قرمز

طرز تهيه (سس گوشت)

1. در يك تابه بزرگ و نچسب، روغن را گرم كنيد. سپس پياز را درون آن بريزيد و چند دقيقه تفت دهيد تاسبك شود. در اين مرحله، ادويه ها را اضافه كنيد و 30 ثانيه تفت دهيد. سپس گوشت را بيفزاييد و تا زماني تفت دهيد كه طلايي شوند. رب گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد و 5 دقيقه تفت دهيد تا همه مواد كاملابه خورد هم بروند و رب روغن بيندازد.

2. زرشك، نمك، فلفل سياه و آبليمو را اضافه كنيد. پس از يك دقيقه تفت دادن، تابه را از روي حرارت برداريد. در اين مرحله، جعفري خرد شده را به مواد اضافه كنيد.

3. خمير پيراشكي را كه از قبل آماده كرده‌ايد، به شكل مورد نظر برش دهيد. به طور مثال، آنها را به دايره هاي يك اندازه قالب بزنيد. از مايه گوشت در مركز خمير قرار دهيد.

4. در يك پياله كوچك، يك عدد سفيده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوري آب را با يكديگر مخلوط كنيد. با قلم مو از اين مخلوط در حاشيه هاي خمير بماليد. يك طرف خمير را روي طرف ديگر برگردانيد و با دست فشار دهيد تا كاملا به هم بچسبند.

5. از قالب هاي آماده پيراشكي كه در لوازم قنادي ها فروخته مي شود نيز مي توانيد استفاده كنيد.

6. يك قابلمه بزرگ را از آب پر كنيد. كمي نمك داخل آن بريزيد و بگذاريد بجوشد.

7. پيراشكي ها را دو يا سه تايي درون آب بريزيد. هنگامي كه پيراشكي به سطح آب بيايد، يعني بايد آن را از آب بكشيد. آنها را درون آبكش بچينيد.

8. اين پيراشكي را مي توانيد چند دقيقه در فر بپزيد تا طلايي شوند. يا اينكه در روغن و كره تفت دهيد تا كاملا طلايي و سرخ شوند.

9. در اين مرحله مي توانيد آنها را فريز كنيد و در مواقعي كه عجله داريد يك غذاي آماده در اختيار داشته باشيد.

10. مي توانيد مراحل آب پز كردن را انجام ندهيد و يك‌سره پيراشكي ها را درون سيني فر كه از قبل چرب كرده‌ايد، بچينيد. روي آنها از مخلوط سفيده تخم مرغ و آب بماليد. در صورت تمايل كمي كنجد بپاشيد و 15 تا 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا كاملا برشته و طلايي شوند.

11. يا اينكه آنها را درون قابلمه اي پر از روغن سرخ كنيد و سپس روي دستمال حوله اي بچينيد تا روغن اضافه شان گرفته شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد