طرز تهيه بوراني كنگر

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه بوراني كنگر

۳۱۶ بازديد

طرز تهيه بوراني كنگر , نحوه درست كردن انواع براني

كنگر ماست اگرچه در يك تقسيم‌بندي كلي (مانند براني اسفناج) جزء اردورها و كنار غذاها مورد استفاده قرار مي‌گيرد ولي اين تركيب غذايي مقوي در مقام مقايسه از براني اسفناج غليظ‌تر و سنگين‌تر بوده و مي‌توان آن را با نان – به‌خصوص نان سنگك– به‌عنوان شامي سبك در شب‌هاي بهاري و تابستاني نيز به حساب آورد.

مواد لازم :

كنگر پاك‌شده نيم كيلوگرم
ماست 2/5 پيمانه
سير يك بوته
نمك و فلفل به ميزان لازم
آب نصف پيمانه

طرز تهيه:
1 – ابتدا كنگرها را شسته و به‌صورت نوارهاي درشت به طول 5 سانتي‌متر يا 2 بند انگشت خرد كنيد.
2 – حبه‌هاي سير را با پوست از هم جدا كرده و در ظرفي حاوي آب سرد بريزيد و بگذاريد چند ساعتي خيس بخورد؛ به اين ترتيب، پوست آنها به راحتي جدا مي‌شود. پس از اين مدت، پوست آنها را كنده و به‌صورت ريز رنده كنيد.
3 – در يك تابه گود مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود؛ سپس كنگرهاي خردشده را به آن اضافه كنيد و داخل روغن تفت دهيد. پس از اينكه كنگرها سرخ شد، سيرهاي رنده‌شده را همراه نمك و فلفل به آن اضافه كنيد و به تفت‌دادن ادامه دهيد. براي سرخ‌شدن سير حدود 3 تا 5 دقيقه زمان كافي است.
4 – در مرحله بعد، آب را در تابه بريزيد و در آن را بگذاريد و اجازه بدهيد تا كنگرها روي حرارت كم بپزند. سپس در تابه را برداريد تا آب اضافي باقيمانده بخار شود. حالا ماست را اضافه كرده و بگذاريد بر اثر حرارت به‌اصطلاح يك قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش كنيد و وقتي كه براني كمي سرد شد، آن را سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد