پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۰۱ بازديد
مواد لازم :
آب هندوانه | ۳ ليوان |
خامه پاستوريزه | ۱ پاكت يا يك ليوان |
بستني ساده وانيلي | ۱ ليوان |
پودر ژلاتين | ۴ ق.غ |
شكر | ۱ ليوان پر |
رنگ غذايي در صورتي كه بخواهيد رنگ دسر پر رنگتر باشد .
طرز تهيه :
پودر ژلاتين را با كمي آب سرد نصف ليوان خيس كنيد … بعد از ۱۰ دقيقه روي بخار آب بگذاريد تا به روش بن ماري كم كم گرم شده و كاملا حل شود .
ژلاتين كه حل شد در صورتي كه ميخواهيد از رنگ خوراكي اضافه كنيد به ژلاتين حل شده اضافه كرده و خوب بهم بزنيد تا يكنواخت رنگ در آب ژلاتين حل شود .
در مخلوط كن آب هندوانه و خامه و بستني و شكر را ريخته و خوب هم بزنيد تا يك دست شود . سپس ژلاتين آب شده را به مواد بالا اضافه كنيد و دوباره خوب مخلوط كنيد . قبل از ريختن مايع در قالب حتما طعم دسر را بچشيد اگر به نظرتان كم شيرين آمد به آن مقداري ديگر شكر اضافه كنيد و دوباره مخلوط كنيد.سپس دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ريخته و در يخچال بگذاريد حداقل ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خود را بگيرد.