اين كيك با استفاده از پودر چاي سبز درست شده است. در صورتيكه اين پودر را به شكل آماده در دسترس نداريد، مي توانيد چاي سبز را آسياب كرده و مورد استفاده قرار بدهيد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهيه كيك چاي سبز آشنا مي شويد.
مواد لازم :
آرد سفيد | ۲ و ۴/۳ پيمانه |
كره نرم شده | ۱ پيمانه |
شكر دانه ريز | ۲ پيمانه سرخالي |
تخم مرغ بزرگ | ۴ عدد |
پودر چاي سبز | ۳ قاشق غذاخوري |
وانيل | ۲/۱ قاشق چايخوري |
شير | ۱ پيمانه |
بكينگ پودر | ۲ و ۲/۱ قاشق چايخوري |
طرز تهيهكيك چاي سبز :
مرحله ۱ – كره ، وانيل و شكر را به كمك همزن با يكديگر بزنيد تا پفكي شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
مرحله ۲ – آرد، بكينگ پودر و پودر چاي سبز را الك كرده، در ۳ مرحله به مخلوط كره افزوده و با قاشق هم بزنيد. از آخر شير را اضافه كنيد و آرام هم زده تا بخورد مواد برود.
مرحله ۳ – مخلوط آماده شده را در قالب ۲۰ سانتي كه كاغذ گذاشته ايد، ريخته و در فر ۱۷۵ درجه سانتيگراد به مدت ۴۵ دقيقه يا بيشتر قرار دهيد تا پخته شود.
نكات :
• در صورتيكه پودر چاي سبز بصورت آماده در دسترس نمي باشد،چاي سبز را آسياب كرده و ۲ تا ۳ بار از الك ريز رد كنيد تا پودر نرمي حاصل شود.