پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۵۵۱ بازديد
مواد لازم :
گوشت مغز ران 3 بار چرخ شده | 500 گرم |
سبزي كوفته ريز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه) | 400 تا 500 گرم |
برنج خيس خورده | 1پيمانه |
مغز باقلا تميز شده | 400 گرم |
كره | 50 گرم |
پياز داغ | 3 قاشق سوپخوري |
آلو | 10 عدد |
نعناع داغ | 2 قاشق سوپخوري |
نمك و فلفل و زردچوبه | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
ابتدا گوشت و سبزي خرد شده و برنج خيس شده را با نمك و فلفل زردچوبه خوب ورز مي دهيم سپس باقلا را اضافه نموده و كمي ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله اي برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده مي كنيم تا وا نرود. سپس كره و پياز داغ و كمي زردچوبه را تفت داده و آب ريخته تا جوش آيد و كوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا كاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئين مي كنيم.