طرز تهيه كوفته باقلا

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه كوفته باقلا

۵۵۱ بازديد

تهيه كوفته باقلا , نحوه پخت كوفته باقلا


مواد لازم :

گوشت مغز ران 3 بار چرخ شده 500 گرم
سبزي كوفته ريز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه) 400 تا 500 گرم
برنج خيس خورده 1پيمانه
مغز باقلا تميز شده 400 گرم
كره 50 گرم
پياز داغ 3 قاشق سوپخوري
آلو 10 عدد
نعناع داغ 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه :
ابتدا گوشت و سبزي خرد شده و برنج خيس شده را با نمك و فلفل زردچوبه خوب ورز مي دهيم سپس باقلا را اضافه نموده و كمي ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله اي برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده مي كنيم تا وا نرود. سپس كره و پياز داغ و كمي زردچوبه را تفت داده و آب ريخته تا جوش آيد و كوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا كاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئين مي كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد