مواد لازم :
فلفل سفيد | يك قاشق مرباخوري |
ليمو ترش | نيم عدد |
خامه يا سرشير يا خامه | 1 فنجان |
خمير پيتزا بزرگ | 1 عدد |
گوشت ريش ريش شده نيم پز | 200 گرم |
روغن زيتون | به مقدار لازم |
پنير موزرلا | به مقدار لازم |
پياز متوسط | 1 عدد |
طرز تهيه پيتزا نيويوركي :
ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت داغ نماييد.پياز را به صورت حلقه هاي ظريف با چاقو برش داده و توسط روغن زيتون تا جايي كه حلقه هاي پياز طلايي شود سرخ كنيد، خامه را كمي جوشانده تا غليظ شود سپس فلفل سفيد را به همراه آب نصف ليمو ترش به خامه اضافه نماييد.
خمير پيتزا را روي سيني مخصوص پيتزا پهن نماييد.پنير موزرلا و گوشت را به صورتي كه روي خمير را يك لايه كامل بپوشاند بر روي خمير ريخته و مخلوط خامه را به طوري ه كاملا سطح پيتزا را بپوشاند روي گوشت و پنير بريزيد.مقداري ديگر پنير موزرلا روي پيتزا ريخته و در پايان پيازهاي سرخ شده را به صورت يكنواخت بر روي پيتزا ي نيويوركي بپاشيد.
پيتزا نيويوركي نبايد خشك شود براي جلو گيري از اين امر بعد از 10 دقيقه طبخ در فر به آن سر بزنيد و زماني كه روي پيتزا كمي متمايل به رنگ طلايي شد آن را از فر خارج نماييد.