پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۷۴ بازديد
مواد لازم :
كدو سبز متوسط | ۴ عدد |
نمك و فلفل | كمي |
كره | ۲ قاشق غذاخوري |
پياز متوسط خرد شده | يك عدد |
سير خرد شده | يك عدد |
خرده نان خشك | يك سوم پيمانه |
پنير مازارلاي رنده شده | حدود ۲ پيمانه |
طرز تهيه :
فر را روي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
ظرف مناسب كمي گود را كمي چرب كنيد.
انتهاي كدوي شسته شده را ببريد و طولي برش بزنيد داخل آن را با قاشق كمي خالي كنيد. داخل كدوي خالي شده كمي نمك و فلفل بريزيد و در ظرفي كه از قبل آماده كرده ايد قرار دهيد.
كره را در ماهيتابه گرم كنيد، پياز و سير را كمي تفت دهيد سپس خرده هاي كدو را كه خارج كرده بوديد، با پياز تفت دهيد تا كمي طلايي رنگ شود. نمك و فلفل را اضافه كنيد. در اين زمان خرده نان را نيز اضافه كنيد و هم بزنيد و پخت را به مدت يك دقيقه ادامه دهيد. سپس از روي حرارت برداريد.
مواد تفت خورده را بين كدوها تقسيم كنيد كمي پنير روي هر يك بريزيد و به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير كمي طلايي شود.