طرز تهيه بستني طالبي

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه بستني طالبي

۳۷۱ بازديد

بستني طالبي,درست كردن بستني طالبي


مواد لازم:

طالبي خردشده 200 گرم
شكر 1 پيمانه (150 گرم)
تخم مرغ 1 عدد (55 الي 60 گرم)
نمك 4/1 قاشق چايخوري
وانيل شكري 4/1 قاشق چايخوري
ماءالشعير (بدون طعم) 1 پيمانه (160 ميلي ليتر)
خامه شيرين 2 پيمانه (400 گرم)


روش تهيه:
طالبي را با نيمي از شكر در مخلوط كن بريزيد تا كاملاً پوره شود، سپس در ظرف لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا حدي كه غليظ شود. از روي حرارت برداريد و بگذاريد كاملاً سرد شود. تخم مرغ را با همزن برقي از يك جهت بزنيد تا كف كند. بقية شكر، نمك و وانيل را اضافه كرده و هم زدن را ادامه دهيد تا كرم رنگ و كشدار و حجم آن دو برابر شود. درجه همزن را كم كنيد و ماءالشعير را به تدريج اضافه كرده و زدن را ادامه دهيد تا يكدست شود. خامه را نيز در ظرف جداگانه با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس به مواد بالا افزوده و با درجه كم همزن برقي بزنيد و مخلوط كنيد تا يكدست شود. بعد مخلوط طالبي كاملاً سرد شده را به مواد بالا بيفزاييد و با درجه كم همزن بزنيد تا يكدست شود. مواد آماده را در ظرف مناسبي ريخته در آن را ببنديد و درون فريزر قرار دهيد. پس از دو تا سه ساعت بيرون آورده و با همزن برقي بزنيد تا نرم شود، مجدداً درون فريزر قرار دهيد. اين عمل را سه بار (هر دو تا سه ساعت يك بار) انجام دهيد. پس از آن به مدت 24 ساعت درون فريزر قرار دهيد تا بستني آماده شود.

نكته:
مي توان به جاي طالبي از ميوه هاي ديگر نيز استفاده كرد.
در صورتي كه ميوه مورد استفاده تان شيرين است، دو قاشق سوپخوري از مقدار شكر كم كنيد. چون اگر مقدار شكر زياد باشد، عمل انجماد بستني به خوبي انجام نمي شود.
دقت كنيد زماني كه بستني در فريزر است يخ نزند، بلكه فقط سفت شود و مجدداً آن را زده، به اين صورت هر چقدر در فريزر بماند ديگر يخ نخواهد زد.

جايگزين:
مي توانيد براي درست كردن بستني از دستگـاه بستني سـاز استفـاده كنيد. در اين صورت نيازي به هر دو تا سه ساعت يك بار زدن نيست.

پيشنهاد:
مي توانيد براي سرو بستني مقداري طالبي خردشده در بستني خوري ريخته سپس دو تا سه اسكوپ بستني را روي آن قرار دهيد و با برش هاي طالبي تزئين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد