طرز تهيه كيك پودينگ موكا

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه كيك پودينگ موكا

۲۸۶ بازديد

كيك پودينگ موكا, نحوه پخت كيك پودينگ موكا


مواد لازم :

آرد يك پيمانه
پودر كاكائو يك پيمانه
بكينگ پودر 2 قاشق مرباخوري
شكر سفيد سه چهارم پيمانه
شير پرچرب يك پيمانه
شكر قهوه اي سه چهارم پيمانه
كره بدون نمك آب شده و خنك شده 115 گرم
نمك يك چهارم قاشق مرباخوري
تخم مرغ بزرگ يك عدد
وانيل كمي
قهوه دم كرده سه چهارم پيمانه

طرز تهيه :
_ فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.*يك قالب چهارگوش را با كره كمي چرب كنيد و كنار بگذاريد.
_ آرد، سه چهارم پيمانه پودر كاكائو، بكينگ پودر و نمك را هم بزنيد تا يكدست شود.

_ در ظرف ديگر، نصف پيمانه شكر سفيد، شير، كره، تخم مرغ و وانيل را با هم مخلوط كنيد. سپس به مخلوط آرد اضافه كنيد و هم بزنيد.
_ مايه به دست آمده كاملا يكدست نخواهد بود.

_ مايه را در قالب بريزيد و صاف كنيد.
_ بقيه پودر كاكائو، شكر سفيد و شكر قهوه اي را با هم مخلوط كنيد و روي مايه بريزيد. قهوه را نيز روي آن بريزيد و هم نزنيد.

_ قالب را به مدت ۲۵دقيقه در فر بگذاريد تا كيك پف كند و كناره آن كمي سفت اما وسط آن كمي شل باشد.
_ آن را از فر دربياوريد و بگذاريد كمي خنك شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد