پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۸۶ بازديد
مواد لازم :
آرد | يك پيمانه |
پودر كاكائو | يك پيمانه |
بكينگ پودر | 2 قاشق مرباخوري |
شكر سفيد | سه چهارم پيمانه |
شير پرچرب | يك پيمانه |
شكر قهوه اي | سه چهارم پيمانه |
كره بدون نمك آب شده و خنك شده | 115 گرم |
نمك | يك چهارم قاشق مرباخوري |
تخم مرغ بزرگ | يك عدد |
وانيل | كمي |
قهوه دم كرده | سه چهارم پيمانه |
طرز تهيه :
_ فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.*يك قالب چهارگوش را با كره كمي چرب كنيد و كنار بگذاريد.
_ آرد، سه چهارم پيمانه پودر كاكائو، بكينگ پودر و نمك را هم بزنيد تا يكدست شود.
_ در ظرف ديگر، نصف پيمانه شكر سفيد، شير، كره، تخم مرغ و وانيل را با هم مخلوط كنيد. سپس به مخلوط آرد اضافه كنيد و هم بزنيد.
_ مايه به دست آمده كاملا يكدست نخواهد بود.
_ مايه را در قالب بريزيد و صاف كنيد.
_ بقيه پودر كاكائو، شكر سفيد و شكر قهوه اي را با هم مخلوط كنيد و روي مايه بريزيد. قهوه را نيز روي آن بريزيد و هم نزنيد.
_ قالب را به مدت ۲۵دقيقه در فر بگذاريد تا كيك پف كند و كناره آن كمي سفت اما وسط آن كمي شل باشد.
_ آن را از فر دربياوريد و بگذاريد كمي خنك شود.