پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۵۴ بازديد
مواد لازم براي 4 نفر :
سويا | يك و نيم ليوان |
پياز خرده شده | دو عدد |
رب گوجه فرنگي | دو قاشق غذاخوري |
هويج خرد شده | دو عدد |
سيب زميني خردشده | دو عدد |
جعفري ساطوري شده | نصف پيمانه |
دارچين و آبليمو | به مقدار لازم |
نمك، فلفل، ادويه | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
سويا را كه از قبل خيس كرده ايم با يك قاشق مرباخوري دارچين به مدت پانزده دقيقه جوشانده، آبكش كرده و چرخ مي كنيم.
سپس نمك و فلفل به آن اضافه كرده و بر روي حرارت ملايم تفت مي دهيم.
پياز، هويج و سيب زميني خرد شده را نيز به آن افزوده و تفت را دامه مي دهيم.
رب گوجه فرنگي، آبليمو و ادويه را همراه يك ليوان آب به مواد افزوده و حرارت را كم مي كنيم تا خوراك بپزد و جا بيفتد.
توجه داشته باشيد كه اين خوراك در پايان طبخ نبايد آب داشته باشد.