پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۳۵ بازديد
- نوع غذا: سوپ و آش
- وعده غذايي: شام عصرانه
- زمان پخت : 240دقيقه
- زمان آماده سازي مواد: 0دقيقه

مواد لازم مناسب براي 8 تا 10 نفر
- سبزي آش : 700 گرم
- برنج : يك پيمانه
- لوبيا چيتي : 100 گرم
- نخود : 100 گرم
- زردآلو نارس : 250 گرم
- پياز داغ : يك پيمانه
- سير داغ : يك پيمانه
- نعنا داغ : يك پيمانه
- نمك و فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه:
1. نخود و لوبيا چيتي را از شب قبل خيس كنيد و صبح آنها را جدا جدا بپزيد.
2. برنج را بشوييد و با 4 پيمانه آب بگذاريد تا بپزد.
3. سبزي آش را نيز پس از تميز كردن و شستن خرد و به برنج اضافه كنيد.
4. بعد از پختن برنج، سبزي، لوبيا چيتي و نخود پخته شده را نيز به مواد اضافه كنيد.
5. زنگلاچو (زردآلو نارس) را در كمي آب و نمك بپزيد تا حدي كه له شود. در اين مرحله نيمي از پياز داغ، سير داغ و نعناع داغ را به آش اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
6. در آخر نمك و فلفل را اضافه كنيد. وقتي كاملا آش پخته شد و جا افتاد، زنگلاچوي پخته را به آش اضافه كنيد و ديگر هم نزنيد.
7. آش را به آرامي داخل ظرف بريزيد و آن را با پياز داغ و سير داغ و نعناع داغ تزئين كنيد.
8. اين غذا را با رب زردآلو و يا ترشي زردآلو و نان خشك محلي سرو كنيد.