تا زردآلوها نرسيده اند، آش زنگلاچو را امتحان كنيد

۳۳۵ بازديد

  • نوع غذا: سوپ و آش
  • وعده غذايي: شام عصرانه
  • زمان پخت : 240دقيقه
  • زمان آماده سازي مواد: 0دقيقه


مواد لازم مناسب براي 8 تا 10 نفر

  • سبزي آش : 700 گرم
  • برنج : يك پيمانه
  • لوبيا چيتي : 100 گرم
  • نخود : 100 گرم
  • زردآلو نارس : 250 گرم
  • پياز داغ : يك پيمانه
  • سير داغ : يك پيمانه
  • نعنا داغ : يك پيمانه
  • نمك و فلفل : به ميزان لازم

طرز تهيه:

1. نخود و لوبيا چيتي را از شب قبل خيس كنيد و صبح آنها را جدا جدا بپزيد.

2. برنج را بشوييد و با 4 پيمانه آب بگذاريد تا بپزد.

3. سبزي آش را نيز پس از تميز كردن و شستن خرد و به برنج اضافه كنيد.

4. بعد از پختن برنج، سبزي، لوبيا چيتي و نخود پخته شده را نيز به مواد اضافه كنيد.

5. زنگلاچو (زردآلو نارس) را در كمي آب و نمك بپزيد تا حدي كه له شود. در اين مرحله نيمي از پياز داغ، سير داغ و نعناع داغ را به آش اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

6. در آخر نمك و فلفل را اضافه كنيد. وقتي كاملا آش پخته شد و جا افتاد، زنگلاچوي پخته را به آش اضافه كنيد و ديگر هم نزنيد.

7. آش را به آرامي داخل ظرف بريزيد و آن را با پياز داغ و سير داغ و نعناع داغ تزئين كنيد.

8. اين غذا را با رب زردآلو و يا ترشي زردآلو و نان خشك محلي سرو كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد