پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۶۸ بازديد
اين ماهي بسيار خوشمزه خواص تغذيهاي فوقالعادهاي دارد و تنها در 15 دقيقه حاضر ميشود.
- نوع غذا:دريايي
- وعده غذايي: ناهار شام
- زمان پخت : 15دقيقه
- زمان آماده سازي مواد: 0دقيقه

مواد لازم
- مناسب براي 4 نفر
- برنج قهوهاي پخته : 4 ليوان
- قزلآلا :4 عدد متوسط
- ليمو ترش تازه : نصف يك عدد
- گوجه فرنگي : 800 گرم
- فلفل قرمز تازه : يك عدد
- روغن زيتون : 2 قاشق غذاخوري
- سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
- ريحان تازه: مقداري
- سير: دوحبه
طرز تهيه:
اين ماهي بسيار خوشمزه خواص تغذيهاي فوقالعادهاي دارد و تنها در 15 دقيقه حاضر ميشود.
1. ماهي را روي تخته برش قرار دهيد و برشهايي به فاصله دو سانتيمتر روي پوست آن تا استخوانها ايجاد كنيد. دو طرف ماهيها را به نمك و فلفل و يك قاشق روغن زيتون آغشته كنيد.
2. يك قاشق روغن زيتون در تابه بريزيد و دو طرف ماهيها را در روغن سرخ كنيد. براي هر طرف بين 4 تا 5 دقيقه زمان نياز داريد.
3. گوجهفرنگيها را به هر شكلي كه دوست داريد برش دهيد. آنها را با فلفل خرد شده مخلوط كنيد.
4. گوجه و فلفل را به همراه سير در تابه سرخ كنيد.
5. ليموترش تازه را به ماهي بزنيد و گوجهها را با سركه بالزاميك آغشته كنيد و ماهي و گوجه را همراه ريحان و برنج قهوهاي سرو كنيد.