قزل‌آلا با گوجه كبابي، هم مقوي هم خوشمزه

۲۶۸ بازديد

اين ماهي بسيار خوشمزه خواص تغذيه‌اي فوق‌العاده‌اي دارد و تنها در 15 دقيقه حاضر مي‌شود.

  • نوع غذا:دريايي
  • وعده غذايي: ناهار شام
  • زمان پخت : 15دقيقه
  • زمان آماده سازي مواد: 0دقيقه

قزل‌آلا با گوجه كبابي

مواد لازم

  • مناسب براي 4 نفر
  • برنج قهوه‌اي پخته : 4 ليوان
  • قزل‌آلا :4 عدد متوسط
  • ليمو ترش تازه : نصف يك عدد
  • گوجه فرنگي : 800 گرم
  • فلفل قرمز تازه : يك عدد
  • روغن زيتون : 2 قاشق غذاخوري
  • سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
  • ريحان تازه: مقداري
  • سير: دوحبه

طرز تهيه:

اين ماهي بسيار خوشمزه خواص تغذيه‌اي فوق‌العاده‌اي دارد و تنها در 15 دقيقه حاضر مي‌شود.

1. ماهي را روي تخته برش قرار دهيد و برش‌هايي به فاصله دو سانتي‌متر روي پوست آن تا استخوان‌ها ايجاد كنيد. دو طرف ماهي‌ها را به نمك و فلفل و يك قاشق روغن زيتون آغشته كنيد.

2. يك قاشق روغن زيتون در تابه بريزيد و دو طرف ماهي‌ها را در روغن سرخ كنيد. براي هر طرف بين 4 تا 5 دقيقه زمان نياز داريد.

3. گوجه‌فرنگي‌ها را به هر شكلي كه دوست داريد برش دهيد. آن‌ها را با فلفل خرد شده مخلوط كنيد.

4. گوجه و فلفل را به همراه سير در تابه سرخ كنيد.

5. ليموترش تازه را به ماهي بزنيد و گوجه‌ها را با سركه بالزاميك آغشته كنيد و ماهي و گوجه را همراه ريحان و برنج قهوه‌اي سرو كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد